In tijden van nood is samenwerking nodig!

Een Sinterklaas-Oppepper actie voor kinderen van klanten van de Voedselbank Zeist, een actie van Wensstichting Oppepper4all in samenwerking met service club Quota Zeist eo.

Op 1 december bestaat de Stichting vijftien jaar. Dit wordt op die dag met vrijwilligers ook gevierd op Slot Zeist. Aan deze viering is ook een Sinterklaasactie voor de kinderen van klanten van de Voedselbank gekoppeld. Voor ruim 120 kinderen is een spel/knutsel/teken/puzzel/lees-Sinterklaaspakket samengesteld. Serviceclub Quota Zeist verrichtte hands-on activiteiten voor de inkoop, het samenstellen en het inpakken. Deze Serviceclub doneerde tevens rode stoffen draagtasjes, waarin de pakketten makkelijk door de ouders meegenomen kunnen worden.
Zeventien dozen gevuld met pakketten in deze rode stoffen draagtasjes en gesorteerd op leeftijdscategorie werden op 24 november afgeleverd bij de Voedselbank.

Op 1 december zal tijdens de viering van het 15-jarig bestaan aan de voorzitter van de Voedselbank, de heer Ad van Strien, een tasje met een kinderpakket worden aangeboden om de schenking en de samenwerking te bevestigen.

Fijne feestdagen, blijf gezond en let op elkaar.

Team Zeist-Ineke de Geer-Huisman

Een bus vol met verrassingen
Dames van Quota-Zeist dank voor jullie hulp
Op weg om bij de voedselpakketten klaar te zetten, even een extraatje voor de kids van de Sint