Burgervader Eberhard van der Laan wenst O4all succes

Als Bestuur van een simpele welzijnsorganisatie zijn we er trots op dat Mr. Eberhard van der Laan al jaren lid is van ons Comité van aanbeveling.

"Dat Amsterdam de lieve stad blijft die het is".

Oppepper4all sluit zich hier in wat groter verband bij aan en hoopt dat Nederland voor allen een leuk, saamhorig en divers land mag blijven waarin iedereen zich "thuis" voelt en dat met name de chronisch zieke mens zich (h)erkent en gewaardeerd voelt. O4all en haar vrijwiilligers doen hun best om de wereld wat leuker te maken.

Eberhard van der Laan, burgemeester van Amsterdam

Het is prachtig dat er een Stichting als Oppepper4all bestaat. Vrijwilligers kunnen door het leveren van een kleine inspanning, het plezier van langdurig zieke mensen vergroten. Het is dan ook telkens hartverwarmend te zien hoe mensen omkijken naar elkaar. Deze mensen verdienen het als geen ander om een prachtige wensdag te beleven en zien hun allerliefste wens in vervulling gaan.

In de afgelopen 10 jaar zijn er al ruim 500 wensen uitgekomen, wat bewonderswaardig is! De Stichting heeft een mooie groei weten te realiseren, zowel door een aantal grote sponsoren aan zich te binden als een groei in professionaliteit.

Ik wil hierbij alle vrijwilligers complimenteren met het fantastische en belangeloze werk dat zij in deze afgelopen 10 jaar voor Oppepper4all hebben verricht.

Graag neem ik in mijn functie als burgemeester van Amsterdam dan ook zitting in het Comité van aanbeveling.

Eberhard van der Laan 

https://www.parool.nl/kunst-en-media/-ik-hoop-dat-amsterdam-de-lieve-sta...

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting