En we gaan maar door met het verzinnen van oppeppende cadeautjes

Als vanaf het begin van de corinacrisis gaan we door heel Nederland oppeppende cadautjes leveren zoals taarten, voordeurspakketten, bloemen, verbindingsdozen et cetera.

In Leiden en wijde omgeving zorgt Igna- samen met de lokale bevolking en MKB- voor inkoop, verpakking en transport en in de provincie Utrecht verzorgt Lineke van team Zeist deze activiteiten.

Mocht iemand dergelijke pakketten willen verzorgen, alle kosten worden vergoed, dan is dat voor ons allemaal in Coronatijd een welkome besteding cq. Oppepper. Wij leveren de adressen of je denkt zelf iemand een plezier te kunnen doen. Taartje is nooit weg, toch?!

Het is ook niet de grootte van het aanbod maar de aandacht en liefde voor je medemens die je motiveert en zelf heb je ook een doel!

Je komt olv Igna en Lineke te staan die je op weg helpen, soms kopen wij bij de Kringloop, of Marktplaats of "gewoon" in de winkel.

Meld je aan via bestuur@oppepper4all.nl of 030-7857791 Ieder is welkom vanaf 18 tot 81 jaar, doe een ander en jezelf een plezier! 

Wensteam O4all

Lineke Steenhuis
Wensencoordinator
 

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting