Laatste Nieuws 2020/ perspectief 2021

1) De tweede TAARTENactie van Bakker Both is uitgevoerd in samenwerking met RABOBANK Rijn en Veenstromen, Mijdrecht, waarvoor onze hartelijke dank! Even samen met clienten en verzorgenden/medici/personeel een feestmomentje in deze moeilijke tijden. 
2) De verhuizing naar Zeist is voltooid en wij bedanken Verhuisbedrijf Kuiper & Zonen uit Abcoude voor de geweldige korting aan O4all. Dit weekend wordt alle apparatuur aangesloten zodat we straks, wanneer het weer mag, alle wensen weer mogen vervullen.
3) Ondanks de moeilijke periode van 2020 zijn we er trots op dat we toch meer wensen dan in 2019 hebben mogen vervullen, overigens met minder geld, ook de kleine dingen tellen. Het is de aandacht die wordt gewaardeerd!
4) Weer mochten wij van de Keiser Stichting sGravenhage een mooi bedrag ontvangen, zodat wij totaal zo'n 4000-- konden besteden, daarbij danken wij ook de nabestaanden van Paul die ipv bloemen liever zag dat zijn naasten een bedrag voor een volgende wens doneerden. Dank aan alle gulle gevers en aan de vrijwilligers die de wensen hebben vervuld.
5) Wat wordt 2021? Indien we er met elkaar voor zorgen dat de huidige lockdown succes oplevert en er een vaccin ontwikkeld is, dan gaan we weer als vanouds grotere wensen ververvullen.

WIJ WENSEN ALLEN FIJNE DAGEN EN EEN GOEDE GEZONDHEID VOOR NU EN IN 2021, HOUD MOEDIG VOL.

Namens alle vrijwilligers,
Wensteam Oppepper4all.
Gerard Berentsen
Bestuursvoorzitter

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting