Ook ABAB Acountants en Adviseurs wordt sponsor van wensen

 ABAB Accountants en Adviseurs heeft Oppepper4all in deze decembermaand erg blij gemaakt met een donatie van €7500,00.
Hiervan kunnen wij in het nieuwe jaar weer veel mensen de dag van hun leven geven en hun ziekte voor even doen vergeten.

Persbericht

ABAB Accountants en Adviseurs doneert aan Oppepper4all

Tilburg, 25 februari 2019 - ABAB Accountants en Adviseurs steunt jaarlijks meerdere goede doelen. Dit jaar viel de keuze onder andere op Wensstichting Oppepper4all. John Verhagen, Voorzitter Hoofddirectie van ABAB, overhandigde een cheque van € 7.500 aan Gerard Berentsen en Lineke Steenhuis-Geertsema van Oppepper4all.

Oppepper4all vervult persoonlijke wensen van chronisch zieke mensen van alle leeftijden. Zo willen zij een bijdrage leveren aan de mentale energie van een langdurig ziek kind of langdurig zieke volwassene en het daaraan verbonden gezin.

John Verhagen: "Met ons donatiebeleid geven we aandacht aan organisaties en personen die onze steun goed kunnen gebruiken. Dit jaar kozen we voor Oppepper4all. Wij zijn blij dat met onze donatie meerdere wensen van chronisch zieke mensen uit kunnen komen. Wij hopen dat wij hen op deze wijze wat meer kracht voor de toekomst kunnen geven.”

Gerard Berentsen van Oppepper4all: “Langdurige ziekte vraagt veel doorzettingsvermogen en energie. De behandelingen, de ziekenhuisopnames, de onzekerheid en spanning binnen een gezin of familie vergt van iedereen een extra inspanning. Een oppepper is in zo’n situatie dan ook zeer welkom en draagt bij aan de mentale gesteldheid van de wensontvanger en zijn sociale omgeving. Dankzij deze fantastische donatie kunnen we meerdere persoonlijke wensen van chronisch zieke mensen uit laten komen. Wij willen ABAB dan ook ontzettend bedanken voor deze donatie.”

EINDE PERSBERICHT

Over ABAB 
ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie met meer dan negentig jaar ervaring en zevenhonderd betrokken medewerkers, verspreid over veertien vestigingen. Bij ABAB hebben ondernemers een persoonlijke sparringpartner op wie zij kunnen rekenen bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering. Die kijkt met u vooruit om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen. En levert met op maat gesneden advies en ondersteuning een bijdrage aan het succes van uw onderneming. 

ABAB ontzorgt haar klanten met het samenstellen van jaarrekeningen, audit en assurance, (internationale) fiscale advisering, juridische advisering, salarisadministratie, payroll advies, HR services, bedrijfskundige advisering, corporate finance, inkomens- en estate planning, pensioenadvisering, ruimtelijke ordening en milieu, mediation, subsidieadvisering, administratieve dienstverlening en vastgoedadvies. ABAB, allround en alert.

www.abab.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

mr. J.P.M. (John) Verhagen, Voorzitter Hoofddirectie

T 013 - 464 71 00

john.verhagen@abab.nl

Hartelijk dank voor deze mooie donatie!
Bestuur en wensteam Oppepper4all

 

 

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting