Oppepper nodig in Corona tijd?

Persbericht:
 
Oppepper nodig in Corona tijd?  
 
Hoe kun je in deze tijd samen toch nog bijzondere momenten beleven?
 
Wensstichting Oppepper4all houdt de moed erin en gaat Oppepperdozen uitdelen. 

Grote wensdagen en (te-)huisbezoeken met contacthonden behoren momenteel helaas niet tot de mogelijkheden. Daarom schenkt Oppepper4all voorlopig op andere manieren een Oppepper aan chronisch zieken en hun zorgverleners.
  

Naast praktische hulp voor kwetsbare buurtgenoten, gaan we leuke en smakelijke Oppeppers (laten) bezorgen. Een heerlijke taart voor uw bewoners en verzorgenden of een verrassende Oppepperbox thuisbezorgd krijgen?  
 
Vanaf 15 juni starten we met het aanbieden van grote taarten door heel Nederland. Voor o.a. de met ons  samenwerkende instellingen zoals Maria Oord, 't Kampje, De Merenhof, Eben Haëzer, Johannes Hospitium en voor vele andere personen/instellingen op aanvraag starten we eerst in de regio De Ronde Venen. Mantelzorgers zorg ook goed voor jezelf en vraag een lekker taart aan!!

Bent of kent u een chronisch zieke en/of psychisch kwetsbare persoon of groep die wel een oppepper kan gebruiken? Laat het ons weten via info@oppepper4all.nl. Naast aanvragen van mantelzorgers/zorgprofessionals ten behoeve van kinderen en ouderen, staan wij ook van harte open voor aanvragen van/voor cliënten verbonden aan de (gesloten) jeugdzorg en GGZ.
 

We spreken u graag! Tel 0294-777728 www.oppepper4all.nl 
 

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting