Oppepper4all bereikt maximum leden bij SOCIAL MEDIA

Social media is onmisbaar anno 2019 en in het samen vervullen van wensen voor chronisch zieke mensen; ieder draagt op zijn/haar wijze bij. 

LINKEDIN:

Onze bijna 5000 vrienden van LINKEDIN worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage aan het werk van de organisatie. 

Linkedin heeft een maximum van 5000 vrienden ingesteld, helaas is dit maxiumum bijna bereikt en excuseren wij ons voor al diegenen die Oppepper4all een warm hart toedragen maar geen connectie meer kunnen worden.

FACEBOOK:  

Er zijn twee Fbook accounts t.w.: https://www.facebook.com/lineke.steenhuis met 4913 vrienden of Likes/sympathisanten en https://www.facebook.com/Oppepper4all/ met 2525 Likes/vrienden. Hier blijkt no limit dus nog steeds van harte welkom!

In 2006 begonnen als de eerste organisatie die er voor chronisch zieke mensen voor ALLE leeftijden was- andere organisaties gaan tot de leeftijd van 18 jaar- zijn wij inmiddels een niet meer weg te denken welzijnsorganisatie voor mensen die onze hulp nodig hebben. Mensen boven de 18 jaar worden inmidels door Make a Wish en Opkikker naar ons verwezen en daar doen wij onze uiterste best voor. Met elkaar voor elkaar !    

Mocht u zich niet meer bij ons kunnen aansluiten en toch iets voor onze doelgroep willen betekenen, stuur dan een kleine bijdrage via SMS 4333 vul in de naam "OPPEPPER" en u draagt éénmalig €3-- bij aan het vervullen van wensen. Vriend worden van O4all? Dat kan ook voor €35-- p.j. en dat kunt u gewoon zonder "tussenpersonen" overmaken op bankrekening NL90 ABNA 0527 0658 03 t.n.v. St Oppepper4all- Abcoude. 

Alle 12.000 sympathisanten hartelijk dank voor uw maatschappelijke en warme aandacht bij het vervullen van 600 wensen voor gezinnen die een/uw Oppepper goed kunnen gebruiken. 

Namens ons wensteam
Gerard Berentsen 
Bestuursvoorzitter/oprichter 

(24/7 voor info te bereiken op 0294-777728) 

 

 

 

 

 

 

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting