Oppepper4all lanceert drie nieuwe projecten.OppepperSTEUN, OppepperZAAK en OppepperDOG

Transitie:

Omdat wij in deze 12,5 jaar bemerkt hebben dat men ook na een wensdag graag een aanvullend beroep op ons wil doen, hebben wij als Bestuur onlangs besloten drie nieuwe projecten (zie onder 2,3 en 4) op te gaan starten met als startdatum 1 maart 2020. Diverse fondsen zijn aangevraagd zodat wij deze activiteiten wederom kosteloos aan onze doelgroep, de chronisch zieke mens, door heel Nederland kunnen aanbieden.    

 
1) Project 'OppepperWENS'
Het ons en velen bekende project wensvervulling en het bijbehorende werkproces zoals: ontvangst wensaanvraag, beoordeling, toewijzing wensvervullers, intakegesprek, maken van dagprogramma, verbindingen leggen in natura & begroting, realisatie van de wensdag, nagesprek met overhandiging fotoalbum of film ligt ons na aan het hart. 
Onze kosten €785,-- Zie jaarrekeningen 2013 t/m 2017.  

2) Project 'OppepperSTEUN'
Na de gerealiseerde wensdag enige tijd meelopen met het betreffende gezin gewoon als mens, luisterend oor en mentale steun. Je trekt als wensvervuller vaak twee maanden met zo'n gezin op en ontwikkelt een bepaalde band. Wij plannen dan een nabezoek voor verdere inventarisatie en steun. 
Onze kosten: Reisvergoeding a 0,19/km en evt kleine attenties/zaken voor de familie/kids. (Max €300-)  

 
3) Project 'OppepperZAAK'
Het verstrekken van kleine materiële maar relevante zaken voor aan huisgebonden en/of bedlegerige mensen. Te denken valt dan aan een (gebruikte) tv, mobieltje, tuinschutting, klein meubilair, laptop, rollator e.d.
Onze kosten: Reisvergoeding a 0,19/km (Max €300-) 
 
4) Project 'OppepperDOG':
Zieke en dementerende mensen verwennen door een uurtje met een hond of ander dier op de afdeling of thuis wat plezier te brengen en eenvoudige aaibare "speeltjes" doneren. Zie bij voorbeeld Kozie Me of Barry Emons
Onze kosten: Reisvergoeding a 0,19/km. (Max. €300-)
 
Aanmelden? Via het gebruikelijke aanvraagformulier op de site, klik hier

 

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting