OppepperDOG geeft aandacht en plezier en start binnenkort met een pilot.

OppepperDOG: het bezoeken met gezonde, goed opgevoede aaibare dieren zoals bijvoorbeeld een Labradoodle bij kindertehuizen, verpleeghuizen (dementerenden) of thuis bij eenzame, oudere mensen. Zorginstellingen als CareynCordaan, Zorggroep De Vechtstreek en Reinaerde hebben zich al aangesloten. Daarnaast heeft het Bestuur besloten ook kleine zaken en diensten te leveren, die het leven van de doelgroep veraangenamen en opfleuren. 

Vorm jij een topteam met je hond of kat en wil je de liefde die jij van je huisdier ontvangt graag met anderen delen? Wil jij je inzetten voor kwetsbare medemensen, die door omstandigheden niet meer zelf voor hun huisdier kunnen zorgen en de liefde van hun oude maatje moeten missen en zich eenzaam voelen? Tijdens zo'n gesprek komen er allerlei vragen naar boven waaraan we aansluitend aandacht zullen schenken en probeeren een oplossing te bieden. De hond is de aanleiding, jij als vrijwilliger bent voor hen dé Oppepper !!

Vrijwilligerswerk bij ons OppepperDOG-team is wellicht de leukste activiteit (2 x p.m. een uurtje) die je kunt bedenken!

Een onderdeel van de voorwaarden is dat je zélf een dier mee neemt en beschikt over een VOG (Verklaring omtrent het Gedrag). De kosten draagt O4all. 

Wil je meer weten over de voorwaarden en je inschrijven voor deelname aan een project in jouw omgeving, stuur een mail naar info@oppepper4all.nl of bel kantoor 0294-777728

 

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting