WAAROM IK DE VIERDAAGSE WANDEL

Waarom ik wandel voor een Goed Doel...

Ik ga dit jaar voor de tweede keer de 4-daagse van Nijmegen lopen. De eerste keer was in 2005. Ik heb mezelf toen beloofd om het nog eens te gaan lopen en dan ook echt te gaan genieten. Vooral de saamhorigheid/behulpzaamheid onder de lopers en verzorgers vind ik erg prettig. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk geld op te halen voor twee Goede Doelen, te weten:
NET-kanker en Stichting OPPEPPER4ALL.
Deze pagina is speciaal voor Stichting OPPEPPER4ALL omdat er nog heel veel geld nodig is om de wensen van chronisch/terminale zieken te kunnen bekostigen.

Met een gemotiveerde stok achter de deur gaat mij dit zeker lukken. Voorgaande jaren was/ben ik vrijwilliger van het KSCC verzorgingsteam in Nijmegen. In plaats van zelf te zorgen hoop ik dat de vrijwilligers dit jaar voor mij als loper heel goed gaan zorgen.

Mijn uitdaging is om te lopen voor een goed doel, te weten:Stichting OPPEPPER4ALL (verzorgd wensen voor alle leeftijden en ziektes).

Deze mooie organisatie zet zich in om lang gekoesterde wensen te vervullen voor mensen van alle leeftijden met chronische maar ook terminale ziektes. Ze verzorgen een (al dan niet laatste) wens om de mensen echt een “OPPEPPER” te geven de ziekte en vaak zware behandelingen te kunnen dragen. Doelstelling van de wensstichting is om deze mensen een dag zonder zorgen te bieden door een ultieme wens in vervulling te laten gaan! Dit samen met hun gezin en/of familie, die ook door dezelfde zware tijd gaan als de patiënten zelf.

Zelf heb ik ook twee chronische aandoeningen, Fibromyalgie (weke delen-reuma) en PDS (prikkelbaar darmsyndroom). Dit geeft geregeld veel pijn en vervelende ongemakken. Maar staat niet in verhouding tot wat kankerpatiënten en andere zwaar chronisch zieken moeten doorstaan. Ik weet dat ik deze vier dagen niet zonder pijn zal lopen. Maar dat heb ik er "graag" voor over. Mijn vraag is dan ook, laat me deze vier dagen alsjeblieft niet voor niets met pijn lopen en deel dit bericht zoveel mogelijk en vraag jullie vrienden, familie, collega’s, verenigingen enz... of ze mij willen steunen zodat ik heel veel centjes kan ophalen zodat er weer heel veel wensen vervuld kunnen gaan worden voor degenen die het zo hard nodig hebben en verdienen.

Nogmaals, laat me alsjeblieft niet voor niets pijn lijden en geef gul.

PS: De actie is inmiddels afgelopen en wij danken Catharina van de Vooren en haar familie en vrienden heel hartelijk.
​       Het is nog steeds mogelijk om ons éénmalig met €3,- te steunen door het woord OPPEPPER per SMS te sturen naar 4333.  

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting