De oprichting

Het ontstaan:

Op 13 juli 2006 is wenstichting Oppepper4all vanuit particulier initiatief opgericht.

Tijdens haar werk als wijkverpleegkundige voornamelijk in de provincie Utrecht, bemerkte Lineke Steenhuis Geertsema de verschraling in de zorg en besloot, samen met haar echtgenoot tijdens hun vervroegde pensionering en vanuit een bepaalde levensbeschouwing en levensvisie, daar wat aan te gaan doen. Een goede gezondheid is het allerbelangrijkst maar het leven bestaat niet alleen uit verpleegtechnisch handelen en "bad, brood en bed". Je wilt ook wel eens ergens naar kunnen uitkijken en daaruit kracht opdoen. Even weg van het ziek-zijn en elkaar- als gezin, familie en vrienden- op een andere wijze (bezig) zien.

Die kracht willen wij de zieke mens graag meegeven zodat wij de wereld samen een beetje leuker maken en ons verenigen in wat ons als mensheid bindt.

Beter maken kunnen wij niemand, wél iemand zich beter laten voelen.

Het beleven van een wensdag is een onvergetelijke gebeurtenis voor de mensen zelf én hen die daaraan- op allerlei manieren- bijdragen.

Geheel vrijwillig
Oppepper4all draait volledig op enthousiaste vrijwilligers die hun talent en deskundigheid belangeloos inzetten om chronisch zieke mensen even alle sores te laten vergeten. Even één dag genieten als ieder ander en samen met hun sociale omgeving (veer-)kracht opdoen voor een vaak onzekere toekomst.

Geef hen ook de kracht van zo'n wensdag! 
Voor het vervullen van wensen is Oppepper4all geheel afhankelijk van donaties en sponsoren; wij ontvangen geen subsidie. Voor een klein bedrag maakt u de wereld om u heen al zo veel mooier! Wilt u op een meer persoonlijke manier betrokken zijn, dan kunt u één of meerdere wensen adopteren. Ook is het voor bedrijven mogelijk de bedrijfsnaam op een discrete manier aan een wens te koppelen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Fiscaal voordelig
Wensstichting Oppepper4all is CBF-Erkend als Goed Doel en valt onder ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen).
Als sponsor van de wensstichting kunt u- onder bepaalde voorwaarden- uw giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken. De wensstichting is door de Belastingdienst als ANBI aangemerkt onder nummer 816086813.

 

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting