Passion On Wheels 2024 Zeist…

Zondag 8 september 2024 / 12:30 uur

Met plezier en passie nodig ik jullie uit voor een bijzondere gebeurtenis in het jaar dat het evenement The Passion in maart naar Zeist komt! In het najaar op zondag 8 september vanaf 12:30 uur organiseren wij een prachtige autorit over de Utrechtse Heuvelrug voor autoliefhebbers in het bezit van een young- of oldtimer, uiteraard met een open dak. Ieder merk is van harte welkom!

Wat maakt deze rit speciaal?

Maar dit evenement is meer dan alleen een plezierige tourrit – het is een kans om samen te komen en een verschil te maken in de levens van chronisch zieke mensen. Neem eens een andere passagier mee en geef hem/haar de dag van hun leven. Zij blij, wij blij!

Goede Doel:

Om deel te nemen, vragen we een bescheiden bijdrage van €35– per auto. Uw bijdrage wordt geschonken aan het Goede Doel Oppepper4all, die zich inzet om het leven van chronisch zieke mensen- via een ultieme wensvervulling- op te fleuren. Ook een mooie kans om uw bedrijf te promoten op onze website, de socials, de media en in andere O4all-publicaties zoals het programmaboekje.

Open Inschrijving:

Schrijf je alvast zonder verplichtingen in! We willen graag eerst de interesse peilen in Nederland, zodat we deze onvergetelijke dag goed kunnen organiseren. Het is niet alleen een mooie rit met stops onderweg; het is een gezamenlijke ervaring die we met elkaar gaan creëren en hopelijk iedere jaar kunnen continueren.

Begin en eindpunt:  

Het begin- en eindpunt is bij Abrona, Sterrenberglaan Huis ter Heide , gemeente Zeist. De afsluiting van deze memorabele dag zal plaatsvinden bij deze sfeervolle locatie om na te praten en herinneringen te delen onder het genot van een hapje en drankje.

Wie doet er mee? 

Laat je enthousiasme zien door hieronder een reactie achter te laten of stuur mij een bericht. Verdere info volgt na aanmelding en zonder enige verplichting. Graag het aantal beschikbare plaatsen vermelden; we willen ieder van die- voor ons soms al gewone- ervaring laten genieten.

Dus wees er snel bij, het totale aantal auto’s voor deze bijzondere rit is beperkt! Verdere informatie volgt na aanmelding.

PS: Mocht je er niet met een cabrio bij kunnen zijn maar ons toch willen steunen dan is een donatie van harte welkom op rekening van St. Oppepper4all – NL90ABNA0527065803 o.v.v. Passion On Wheels-Zeist.

De vaste bijrijders staan in dit geval één keertje hun plekje af maar kunnen wel mee als gasten van Abrona. Vrijwilligers of gewoon kijkers naar al dat moois, zijn bij Abrona altijd welkom. Met elkaar voor elkaar!

Met sportieve groet,
Gerard Berentsen – Team Zeist/Utrecht
Mail bestuur@oppepper4all.nl
www.oppepper4all.nl 
Bel voor info 030-7857791

27 gedachten over “Passion On Wheels 2024 Zeist…”

 1. Wij hopen op een grote opkomst en zullen deze tourrit jaarlijks herhalen zodat ook andere mensen van onze Passion- de auto met een geschiedenis- kunnen genieten. Mee doen? Bel me op 030-7857791
  Sportieve groet, Gerard Berentsen-Zeist.

  Beantwoorden
   • Bedankt Peter voor jouw aanmelding; we hebben nu, bij een verkennende actie, al 19 plekken voor bijrijders van Abrona Huis ter Heide, die naar deze bijzondere Oppepper uitkijken. We hopen voor alle 50 mensen met een beperking een plekje te vinden. We laten toch niemand achter?!

    Beantwoorden
  • Een heel leuk en mooi initiatief en afgaande op de reacties hier en op de ‘donaties’ gaat dit gegarandeerd een mooi succes worden. Dus we gaan op 8 september weer heel veel glimlachen zien. En dat is toch eigenlijk het mooiste…

   Beantwoorden
  • Welkom Herman,
   We gaan er een feestje van maken voor hen en voor ons! Dank voor je melding en inderdaad het is nog ver weg maar je weet hoe het gaat. Voorbereiding is alles en we willen 40 cabrio’s bij elkaar krijgen met diverse leuke stops onderweg. We hebben er nu al 19 prachtige maar ook eenvoudige cabrio’s. Het gaat om de beleving, ff de wind door je haren en alles vergeten. Eindpunt is een surprise bij Abrona- Huis ter Heide. Programma volgt tzt. Gezellig en groet! Gerard
   PS: Wij verzorgen deze middag compleet, jouw deel is hen verwennen!!

   Beantwoorden
 2. Ook deze Passion zal naar verwachting een spectaculair ‘optreden’ worden. We hopen op veel oldtimer bezitters die hun passie willen delen met andere liefhebbers die wegens ziekte wel een #oppepper kunnen gebruiken. Wat zullen ze genieten! Alvast dank aan alle chauffeurs! Ik kom graag zwaaien en foto’s maken op 8 september!

  Beantwoorden
 3. Wat een ontzettend leuk initiatief is Passion on wheels ! Alles voor de goede doelen van Oppepper4All!
  Alle medewerkers van Oppepper4All hebben ’n enorme passion en gedrevenheid om wensen voor chronisch zieken mogelijk te maken.
  De kracht van de glimlach maakt zo’n dag een echte fleur -op.
  Ik weet het uit eigen ervaring. Neem deel aan dit bijzondere evenement of doneer op rekening van St. Oppepper4all – NL90ABNA0527065803 o.v.v. Passion On Wheels-Zeist.
  Heel veel succes 🎶

  Beantwoorden
  • Dank Paul,
   Leuk dat je reageert en je bent natuurlijk van harte welkom met Loes bij Abrona in Huis ter Heide. Alle soorten van auto’s (jong- of oldtimers) en uiteraard berijders zijn welkom mits het dak open kan! We zien elkaar! Groet! Gerard

   Beantwoorden
 4. Wat een prachtig initiatief!! Een fantastisch mooie dag voor alle mensen met passie voor auto’s en met een drive om iets goeds te doen voor anderen. Als dat geen #PassioninZeist is?! Wat gaaf dat jullie op deze manier dit bijzondere jaar voor onze gemeente extra kleur geven!

  Beantwoorden
 5. Dag Marcel,
  Dank voor je aanmoediging in het jaar dat THE PASSION in Zeist gevierd wordt.
  Als wensstichting Oppepper4all- Team Zeist/Utr.Heuvelrug organiseren wij deze kleurrijke autorit met diverse rijders die hun Passion for Wheels ook eens met een ander willen delen! Zij blij, wij blij! Groet! Gerard

  Beantwoorden
 6. Súper vette actie. Hopelijk wordt er veel opgehaald en gaat het een groot succes worden!!!

  Al het gelukt naar jullie gewenst voor het werk wat jullie leveren. Blijf zo doorgaan

  Beantwoorden
 7. Wat een prachtig initiatief en voor zo’n mooi doel als Opper4all!!
  Deze stichting heeft al zoveel mensen een even hun zorgen laten vergeten steun deze Passion!!

  Beantwoorden
 8. Als gewaardeerde sponsor op media gebied, hoop ik op zoveel mogelijk aandacht en opkomst deze geweldige dag. Iedere keer weet stichting oppepper4all zichzelf te overtreffen om hen die het keihard nodig hebben in het zonnetje te zetten.

  Beantwoorden
 9. Mooi initiatief en doel!

  Heb zelf geen oldtimer, maar ga dit moois wel bekijken.

  Hoop op een grote deelname en vooral ook meer aandacht voor een geweldige stichting als Oppepper4all.

  Beantwoorden
 10. Ha Gerard, ik bevestig bij deze nog eens de deelname van Pieter Smeijer en mijzelf met onze beide Volvo C70-cabrio’s : volledige 4-persoonsauto’s, donkerblauw, resp. zwart

  Beantwoorden

Plaats een reactie