Wat kan ik doen?

Voor het vervullen van wensen is Oppepper4all geheel afhankelijk van donaties en sponsors. Voor een klein bedrag maakt u de wereld om u heen al zo veel mooier! U kunt dit op meerdere manieren doen:

Doneer: u kunt eenmalig een door uzelf te bepalen bedrag doneren, of u kunt donateur worden. Ieder bedrag is welkom! Wij zijn heel blij met uw steun, of het nu € 5, € 50 of € 500 is! U kunt ook belastingvrij schenken. Lees hierover meer op de pagina: http://www.oppepper4all.nl/belastingvrij-schenken.

Adopteer een wens: wilt u, particulier of zakelijk, op een meer persoonlijke manier betrokken zijn bij een wens, dan kunt u een wens geheel of gedeeltelijk adopteren.

Word sponsor: als sponsor van de wensstichting kunt u uw giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken. De wensstichting is door de Belastingdienst als ANBI aangemerkt onder nummer 816086813. Zie www.anbi.nl. Ook is het voor bedrijven mogelijk de bedrijfsnaam op een discrete manier aan een wens te koppelen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. 

Is mijn gift aftrekbaar binnen de inkomsten- en vennootschapsbelasting? De Belastingdienst heeft onze organisatie als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) aangemerkt en uw gift, ook in natura, komt daarom voor aftrek in aanmerking.

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting