Graag nog eens autoracen

Alex (52) uit Wijchen

In Memoriam

Alex is op 02-11-2015 overleden

 

Verslag:

Om 09.30 uur stond er een mooie bus van de KNVB klaar op het verzamelpunt in Wijchen. Chauffeur Piet was er ook klaar voor .

De wensvervullers Marco en Leonie en fotograaf Robin hadden er veel zin in.

Nadat de hele familie was ingestapt ging de bus op weg naar het huis van Alex en Debby.  Marco en Leonie belden als eerste aan en vertelden aan Alex wat ze kwamen doen.  Hij was zeer verrast en nodigde iedereen uit om naar binnen te komen. Daar genoten we van koffie met heerlijke taart waarop een foto van Alex was geportretteerd.

Na de koffie vertrok de bus richting Lelystad maar dat wist Alex op dat moment nog niet. Onderweg probeerde hij wel  te raden waar we naar toe zouden gaan maar pas bij de afslag naar het circuit van de ANWB  begon hem wat te dagen.

Daar aangekomen had de ANWB voor een heerlijke lunch gezorgd met soep en diverse broodjes.

Om half twee kwam instructeur Leen van de ANWB ons uitnodigen om mee het circuit op te gaan. Eerst gaf hij een toelichting over het circuit en waarvoor het zoal gebruikt wordt.

De hele familie ging weer in de bus en Piet de chauffeur volgde Leen in de circuit auto naar een mooi plekje op het circuit waar we de manoeuvres van Alex goed konden zien.  Alex mocht rijden in een BMW cabrio sportwagen. Eerst een paar rustige rondjes rijden maar al snel kreeg Alex de smaak te pakken en scheurde en slipte er oplos.  Steeds kwam Leen uitleggen wat hij samen met Alex ging doen.  Er was ook een onderdeel waarbij Alex heel hard moest rijden en dan een noodstop maken. Dat ging hem bijzonder goed af. De familie stond langs de kant te juichen.  Af en toe raakte de auto in een slip maar Alex trok de auto weer keurig recht en vervolgde zijn weg.  Na nog een paar keer met hoge snelheid een noodstop gemaakt te hebben werd Alex afgevlagd door broer Harrie. Vervolgens werd er nog een extra rondje over het hele circuit gereden met Alex aan het stuur en de familie in de bus achter hem aan. Geweldig was het.

Na afloop van het racen werden we door Leen uitgenodigd voor een kopje thee/koffie  en vervolgens kreeg Alex uit handen van Leen de oorkonde, van broer Harrie kreeg hij de beker en van Marco (de wensvervuller) een mooie bos bloemen. Alex gaf aan dat hij er erg van genoten had.

Vervolgens vertrok de bus weer richting Wijchen. Maar chauffeur Piet trakteerde ons op een prachtige route over de Veluwe en door de bossen.

In  Wijchen werden we verwacht in chinees restaurant Asia waar een prachtig gedekte tafel voor ons klaar stond. Voordat we gingen eten vroeg Alex even onze aandacht om ons allemaal te bedanken voor een geweldige dag. Hij had er erg van genoten en vond het heel erg fijn om weer een keertje auto te kunnen rijden.

Nadat we allemaal genoten hadden van een heerlijke maaltijd naar keuze bracht Piet de chauffeur ons allemaal weer terug naar de opstapplaats en gingen we allemaal voldaan naar huis.

Het was een prachtige dag geweest voor Alex en de hele familie.

Deze wens werd medemogelijk gemaakt door:

ANWB Drivers Academy,

SAB Catering

Jos Veltmaat De Echte Bakker

Bloembinderij De Valendries

Coop Theunissen

Sealed Air b.v.

Betuwe Express

Theo Kevenaar Ruitersport

Posters.nl

Neem een kijkje in het fotoalbum

Deze wens werd in twee gedeelten vervuld

het tweede gedeelte van de wens werd vervuld op 22-06-2015

dit werd mede mogelijk gemaakt door:

Tesla Motors in Duiven

Leroy was er om 09:30 uur. Voor de deur bij ons heeft Leroy de auto laten zien en uitgelegd wat er allemaal mogelijk is met de auto. Daarna zijn we over de A73 richting Horst gereden waar we een heerlijk bakje koffie gedronken hebben bij Parkhotel Horst. Daarna zijn we binnendoor naar Well gereden via de rijksweg richting Bergen en bij Heijen de snelweg weer op richting Wijchen. Een hele leuke tocht en voor Alex was het helemaal geweldig. Bij het Parkhotel had hij als eerste de koffie op om zo snel mogelijk weer in de Tesla te mogen zitten.

Heel erg leuk, en Leroy heeft het ook erg leuk gedaan en je kon aan 'm merken dat hij het ook leuk vond om te doen. In Wijchen weer aangekomen heeft hij de auto van buiten en onder de "motorkap" laten zien en er ook weer enthousiast over vertellen. Na thuis nog een bakkie koffie gedaan te hebben is Leroy weer naar het werk gegaan. Ook hiervoor weer onze complimenten Alex heeft weer een mooie/leuke ochtend gehad ook dankzij Leroy uiteraard. Heel erg bedankt.

Groeten Alex en Debby

REF: 15325GLD-C

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting