Verwendag

Carlijn (30 jr) uit Tilburg

In de tijd dat ik aan het strijden was tegen de kanker en doodziek was van de chemo, kwam mijn moeder met het mooie nieuws in het ziekenhuis dat ze mij had opgegeven bij de stichting Oppepper4 all en dat ze ook bericht terug had gekregen dat mijn wens zou worden vervuld. Spannend want wat zou het gaan worden en hoe zou het eruit gaan zien. Echt een speciale wens had ik niet, maar er zijn genoeg dingen die ik leuk vind.

Maar op dat moment was ik te ziek om daar naar uit te kijken, en vooral bezig de strijd tegen de kanker te overwinnen. Zo ging er een hele tijd voorbij toen mijn moeder belde of ik bij hun wilde langs komen. Er zouden mensen zijn van die stichting die met mij en mijn ouders wilde bespreken wat mijn wensen en ideeën waren. Ik heb veel mogen aangeven en ze hebben veel vragen gesteld wie ik was en vooral wat ik leuk vond. 

Toen begon het wachten, intussen was ik alweer een stuk hersteld en kon de dag niet snel genoeg komen. En eindelijk naar voor mijn idee heel lang wachten wat het dan eindelijk 15 maart. 

De dagen voor de 15e leken verschrikkelijk lang te duren. Iedereen in mijn omgeving wist wat er die dag op de planning stond, behalve ik. Vaak heb ik geprobeerd uit te zoeken wat er die dag zou gaan gebeuren, maar niemand was van plan zijn geheimpje te verklappen. Ik kreeg te horen dat ik op zaterdag om 9.15u. zou moeten klaar staan en meer werd er niet gezegd. Die nacht had ik slecht geslapen, steeds werd ik wakker om te kijken of het al tijd was om op te staan. Eindelijk ging de bel en daar stonden Saskia en Hanneke en de fotograaf mij op te wachten met een mooie bloemetje. Ze vroegen of ik er klaar voor was, dat was ik en was blij dat we gingen beginnen. Op dat moment kwam ik erachter dat ik alleen zou gaan, niemand zou mee gaan. Dat vond ik raar, bij de intake vroegen ze mij wie ik er graag bij wilde hebben, ik gaf aan mijn vriend Jeroen, mijn ouders, zusje en schoonzus. En nu ging ik opeens alleen op stap.

De spanning gierde door mijn lijf, wat zou er gaan gebeuren. Ik mocht in de auto gaan raden wat ik zou gaan doen. Maar ik had weinig tijd, want niet ver van mijn huis was al de eerste verrassing. We kwamen aan mijn de kapper John Beerens. Mij werd gevraagd of ik die kende, ja zeker wel van de tv. Ik mocht mij lekker laten verwennen, mijn haar werd gedaan en mijn make up. Ik was prachtig. Mijn haar was al aardig aan het groeien naar de chemo en was erg blij met dit nieuwe pittige kapsel. Daarna mocht ik door naar de volgende verrassing en stond er voor de kapper de limo klaar van John Beerens. 

Na een super gave rit kwamen we aan in het centrum van mijn woonplaats Tilburg. Daar stonden al mijn geliefde op mij te wachten, ik was erg emotioneel om ze allemaal te zien staan speciaal voor mij. Daarna mochten we met zn alle heerlijk gaan eten bij meesters, ook daar kregen we allemaal een mooie verrassing. De studenten van de Fontys van de musical opleiding kwamen voor ons wat liedjes zingen. Het was prachtig. Ook het eten was echt heerlijk. 

Het was fijn om met al mijn geliefde dit te mogen delen en heerlijk bij te kunnen kletsen en samen te mogen genieten. Daarna was het weer tijd om te gaan, op naar het volgende. Niet ver van het centrum kwamen we aan in een woonwijk. Wat zouden we hier in vredesnaam gaan doen? Het werd al snel duidelijk, we gingen met z'n alle bonbons maken. We hebben erg gelachen een veel plezier beleefd. Al het lekkers wat we gemaakt hadden mocht mee naar huis.

We reden met z'n allen door naar het huis van mijn ouders, daar hebben we afscheid genomen van Hanneke en saskia en de fotograaf. Ik heb ze mogen bedanken voor deze prachtige dag. Thuis werden we nog verrast met heerlijk eten van de plaatselijke chinees. Het was heerlijk, daarna hebben we thuis nog bijgekletst en kwamen we bij het einde van de verwendag. Ik was doodop, maar het super genoten. 

Een prachtige dag om met zn alle naar terug te kijken.

Bedankt voor mijn mooie dag.

Groetjes Carlijn 

 

Deze wens werd mede mogelijk gemaakt door:

John Beerens Haarstudio

Fontys Hogeschool voor de Kunsten

Factorium musicalopleiding

Chocolate Dreams

Stadscafé MeesterS

Chinees-Indisch restaurant Paradijs

 

Klik hier voor het krantenartikel

 

Referentie: 13227

 

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting