Genieten van de muziek van Ilse de Lange

Chantal (20) uit Wekerom

Gea, een betrokken en lieve vriendin van de familie vertelde aan ons als wensvervullers: "Chantal zit al vier jaar dubbelgevouwen in een rolstoel en kan alleen haar rechterarm nog gebruiken. Ze heeft 24/7 pijn, veel medicatie, ze slaapt noodgedwongen in de rolstoel en is compleet afhankelijk van familie. Haar klachten worden steeds erger en complexer. Van een gezond, zelfstandig 8-jarig meisje naar een 20-jarige zwaar lichamelijk gehandicapte zonder diagnose&" omschrijft Gea in één zin haar bizarre levensloop.

Gedurende de wensdag komt het schrijnende verhaal ons ter ore "Al twaalf jaar hebben wij de beste ziekenhuizen/artsen van Nederland bezocht", vertelde Chantal haar familie ons. "Ze heeft meerdere malen intensieve revalidatietrajecten gevolgd en door tientallen therapeuten en alternatieve geneeswijzers behandeld. De klachten worden steeds erger en complexer en geen arts die kan helpen. Artsen wijzen behandeling nu af, zijn (te) druk of het valt buiten hun doelgroep en dit alles zonder haar ooit gezien te hebben."

Wij starten als wensteam in Gelderland de organisatie van een mooie gezellige high tea in Otterlo voor Chantal en haar familie en vrienden met daarbij hele mooie en sfeervolle live muziek van haar idool Ilse de Lange. Omdat het niet mogelijk was Ilse zelf op de wensdag te krijgen hebben Dewi en Rick haar liedjes ingestudeerd en die voor Chantal gespeeld op een bijzondere middag. "Het is een wens", vertelde Gea ons "om te midden van deze mensen een fijn, gezellig moment te beleven met haar dierbaren". De binnenkomst van de high tea was best spannend. Maar vanaf het moment dat Chantal ons als Oppepperteam buiten zag staan met al haar dierbaren er omheen viel ze stil en liet ze alles heerlijk over zich komen. Dat was een mooi moment om te zien!

OVERWELDIGEND "Iedereen super bedankt voor alle steun en Oppepper4all voor alle organisatie”. Chantal komt tegen het einde van de high tea vertellen hoe mooi ze de muziek vond en hoe bijzonder ze het vindt dat Dewi en Rick wekenlang voor haar live muziek voorstelling aan het repeteren zijn geweest. Dat er mensen zonder dat zij het wist wekenlang met haar voorbereiding bezig zijn geweest. Je ziet dat ze geniet van de waardering en daar doen we het natuurlijk allemaal voor bij Oppepper4all! We hebben Chantal en dierbaren de dag van haar leven kunnen geven!

Daarnaast willen wij iedereen ontzettend bedanken die ons als ondernemer heeft gesteund. De mooie bloemen en het kadootje wat ik kreeg. Aldus Chantal en dierbaren.

Deze wens werd mede mogelijk gemaakt door:

Café de Driester

Stichting Zorg en Zekerheid

ref: 17483GLDc

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting