In limo naar mijn job als ijscoman

Chasin (8jr) uit Didam

Sponsor: 
ARS DONANDI
Wat een mooie dag was het voor Chasin! We werden voor een dag in de watten gelegd door Wensstichting Oppepper4all. Doordat Chasin in zijn jonge leventje al zesmaal een operatie aan zijn hart heeft moeten ondergaan is er al een lang pad afgelegd in ziekenhuisbezoeken en ziekenhuisbedden. De laatste optie zou een harttransplantatie zijn, maar helaas zal dat in overleg met de betrokken artsen geen optie meer zijn. Dat is de achtergrond van de ziekte van onze 8-jarige Chasin. 
 
En wat is het dan een genot als er ineens een grote limousine je straat inrijdt. Met dank aan Five Star Doesburg. We werden in stijl naar Dadawan in Arnhem gereden. Onderweg genoten we van kinderchampagne en andere drankjes in luxe champagneglazen. Leo de restaurantmanager van Dadawan had er voor gezorgd dat we dwars door de slagbomen in de Arnhemsche binnenstad heen konden rijden. Zo kregen we een toer met de limousine op wegen waar je normaal niet mag komen. Iedereen keek wel drie keer achterom en Chasin had het raampje open en zwaaide naar iedereen. Chasin was vandaag the big boss !! 
 
Zijn allerliefste wens kwam uit...gewoon een dagje ijscoboer, dus de baas over wat vooral hijzelf het lekkerste vond ;-) Zelf kiezen welke smaken je allemaal lust en gewoon dat bakje helemaal lekker vol scheppen met alle smaken en kleuren van de regenboog. Je ziet hem op het filmpje glimmen van enthousiasme!
 
Wat mooi dat er vrijwilligers aan het werk zijn die gewoon vanuit hun hart een belevenis aan chronisch zieke mensen willen geven. Dat is echt goud waard! En wij als gezin hebben er van genoten!
 
Heel veel dank namens Chasin en ons allemaal. 

Veel kijkplezier hier. 

 
Wensnummer 19576

 

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting