Nog eens museum Voorlinden in Wassenaar bezoeken

Dieneke (65jr) uit Barendrecht

De 650ste en eerste grotere wens in Coronatijd in de 1,5 meter maatschappij is vervuld. Heel voorzichtig gaan we weer verder!

"Op 6 juli j.l. hadden wij, mijn vrouw en ik, een geweldige dag op uitnodiging van de Stichting Oppepper4all. Een van de wensen op de bucketlist van mijn vrouw (progressieve ALS) was een bezoek aan het Museum Voorlinden in Wassenaar. Via onze goede vriendin Els kwamen wij in contact met bovengenoemde Stichting die toen kosten nog moeite gespaard heeft om deze wens realiteit te laten worden.

Wat een geweldige dag en wat een geweldig museum.
We werden, namens de Stichting, rond 1300 uur in het museum opgewacht door Lineke en Gerard terwijl kort daarna ook de gids in de persoon van Barbara Bos haar opwachting maakte.
Gezamenlijk hebben mijn vrouw en ik heel wat musea op deze wereld bezocht maar de conceptuele kunst die wij hier voorgeschoteld kregen raakte toch weer een andere snaar.
Van vernuftige opstellingen, zoals 3 naaimachines die tezamen, via een soort kleine megafoons Zuid-Afrikaanse muziek voortbrachten naar een hele collectie pannen gebruikt door Bedoeïenen uit Saoedi Arabië om daarna langs een zwembad te lopen dat geen zwembad bleek te zijn. En dit is slechts een kleine dwarsdoorsnede van wat er allemaal te zien was.
Om de herinnering aan dit museum compleet te maken had de Stichting ook nog een verrassing voor ons in petto in de vorm van een prachtig boek waarin de hele collectie van het museum te vinden is.
Ook het landgoed is werkelijk schitterend met rondom het museum een tuin die gedurende 3 seizoenen telkens van kleur verandert. Ook het overige terrein is een landgoed waardig met prachtige bomen en koeien die alle ruimte hebben en bij het landgoed horen.
Wij hebben dankzij Oppepper4all een fantastische dag gehad; afgesloten met een gezellig samenzijn in het restaurant en kunnen dit museum werkelijk aan een ieder aanbevelen."

HG Arnie & Els - 

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting