Marco Borsato ontmoeten

Els (48jr) uit Den Haag

Sponsor: 
Aanmoedigingsfonds De Koninklijke Facultatieve Den Haag

 

De dag nadat...

Ik Marco Borsato live mocht zien!

Wat een leuke dag was dat!

Via de wensstichting "oppepper4all" had mijn zoon Xander dit voor mij geregeld! Ongelooflijk lief. Dit had ik echt nooit van hem verwacht. Hij zegt nooit zoveel en houdt zich meestal wat afzijdig.

Rond 10u stond wensvervuller Jac voor de deur om ons op te halen, en kreeg ik een mooie bos bloemen. Ook mijn man Gert-Jan en zoon Stephan mochten mee, dus al snel stapten we in de auto. Om 11.30u waren we in Egmond aan Zee, bij hotel Zuiderduin. Gelukkig mochten we parkeren in de parkeergarage onder het hotel, zodat we niet zo ver hoefden te lopen. Ik had trouwens een rolstoel mee, want lopen/staan is niet mijn sterkste kant... We werden opgevangen door Imke ( van de fanclub), die mij naar het rolstoelvak bracht. Geweldig, want dan zit je lekker vooraan. De fanclubdag van/voor Marco is een hele bijzondere dag. Marco wil er op deze dag graag helemaal zijn voor zijn fans. Hij is de hele dag aanwezig en vervult wensen, en er zijn ook verrassingen voor hem. Zo was er een filmpje gemaakt van een flashmop op het nummer "Ik neem je mee", een duet met Sanne Hans. Een aantal fans werden om beurten op het podium geroepen om met Marco spelletjes te doen, te tafeltennissen, een biertje te drinken, een ijsje te eten en te fietsen. Geweldig om te zien hoe Marco iedereen op zijn/haar gemak stelde en de tijd nam om persoonlijke wensen uit te laten komen. Wat een lieve man! Alles mocht gevraagd worden en Marco's antwoorden waren zo oprecht. Ik heb zo gelachen om opmerkingen, filmpjes en ook om moeder Mary... Overal waar Marco is, is zij erbij als dat kan. Voor het eerst won ze een prijs in de loterij en stond te springen als een klein kind! Zo blij was ze... Wat een heerlijk mens!

Natuurlijk was er ook muziek! Een aantal fans mochten een nummer van Marco voor hem zingen, onder muzikale begeleidig van Daniël Kist; een kandidaat van the voice uit team Borsato. Na afloop hebben we Daniël nog even gesproken, die zo ongelooflijk trots is op de kansen die hij nu krijgt!

En toen was daar het moment van de dag; op de foto met Marco!

Mijn droom is uitgekomen!

Projectnummer: 16419

 

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting