"Stewardess voor een dag!"

Ilvy (9)

Na de dagen te hebben afgeteld wat het maandag 13 februari 2012 dan zover. Ilvy had haar Oppepperdag. Ze mocht een dagje grondstewardess zij bij de KLM. al vroeg in de morgen om 07.30 uur stonden Wil en Charolotte voor de deur om de wens van Ilvy in vervulling te laten gaan. Kapster Margriet kwam en verzorgde het kapsel en de make up van Ilvy. Op Schiphol aangekomen, werden we ontvangen door Ad en Katja van de KLM.Na de kennismaking werd Ilvy omgetoverd tot een echte grondstewardess. Wat was ze mooi! We kregen een hele leuke rondleiding door de vertrekhallen en aankomsthal. Bij de aankomsthal hebben we nog een spandoek gemaakt met: ‘Ilvy was bij KLM’.Ilvy heeft als een echte grondstewardess geholpen met het inchecken van passagiers. We hebben gezien hoe een klein hondje mee gaat op reis.

Maar toen kwam de bommelding. We waren bij de aankomsthal en mochten alleen nog naar vertrekhal 3. Er was iemand die zichzelf had opgesloten op de wc en dreigde met een bom. Ad vertelde ons, dat hij in zijn periode bij KLM (33 jaar) nog nooit had meegemaakt dat Schiphol zo werd afgesloten.

Tot slot mochten we nog kijken bij de koffieruimte van het grondpersoneel. Alle stewardessen wilden graag met hun nieuwe collega op de foto. Ik moet zeggen alle stewardessen/stewards die we tegen kwamen  deden leuk mee en wilde dolgraag met Ilvy op de foto. Bij het afscheid kreeg Ilvy een beker die speciaal ontworpen is voor KLM.  Ilvy dacht haar dag voorbij was, maar niets is minder waar. Bij een spottersplek waar zich een McDonald’s bevond lekker gegeten. De ene na de andere KLM zagen we landen. Tot Ilvy haar grote verbazing werden we met een limousine naar huis gereden.  Wat een superleuke dag was dat zeg.

Wil, Charlotte, KLM, Mariet en iedereen die deze dag mogelijk gemaakt heeft ontzettend bedankt!

 Groeten Helma en Ilvy.

Met dank aan: 
KLM
Kapster Mariet Vroege
Mc Donalds Schiphol

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting