Een hernieuwd ja-woord geven aan Martin!

Ingrid (46) uit Arnhem

25 jaar geleden, op 14-12-1990 zijn wij getrouwd. Nu is het altijd moeilijk om iets te verzinnen om je 25-jarig huwelijksjubileum te vieren. Aangezien ik zo romantisch ben als een loden deur, mijn vrouw al zeker 3 bloemetjes heb gegeven de afgelopen 25 jaar waarvan er één het bruidsboeket was bedacht ik dat we hier iets mee moesten doen.

Ik heb oppepper4all een email gestuurd met bovenstaand verhaal en dat het iets onvergetelijks moest worden: herbevestiging van ons huwelijk.

Hierop hebben ze contact met mij gelegd en aangegeven dat ze er misschien wel iets me konden doen. Tot mijn spijt kon ik zelf niet bij de voorbereidingen zijn omdat ik een aantal weken weg was voor mijn werk. Ze hebben van alles geregeld waarvan ik maar mondjesmaat iets mocht weten.

Op 14-12-2015 was het dan zover: wij waren 25 jaar gehuwd.

’s Morgens om 9 uur stond de kapper op de stoep, om half 10 was Leonie van oppepper4all er, om 10 uur de visagiste, om half 11 de fotografe en Reggie van oppepper4all en zo ging het maar door tot pakweg half 2. Tussen de bedrijven door was er ook even ruimte voor een broodje en wat fris of melk. Ook dit was geregeld. Tegen half 2 waren al onze genodigden er ook. In de tussentijd heb ik mij glad geschoren en omgekleed in een prachtig zwart pak, witte blouse en turquoise stropdas.

Daar komt de bruid, daar komt de bruid!!!! Een mooi gekapte en opgemaakte schone dame in een prachtige jurk schrijd de trap af. En daar ben ik 25 jaar geleden mee getrouwd. :D

Nadat zij beneden was zijn wij allen naar het stadhuis van Arnhem, het Duivelshuis, gegaan. Wij hebben plaats genomen in een prachtige hele dikke Volvo. Alle nieuwe bedenkbare snufjes zaten er in, prachtig.

Op het gemeente huis werden wij ontvangen door de crew van oppepper4all en de trouwmevrouw die ons huwelijk ging herbevestigen. Daarop ging iedereen de trouwzaal in.

In de trouwzaal werden we onthaald door muziek waarop gezongen werd door Vincent, dat was magnifiek. Nadat Vincent klaar met zingen was begon de huwelijksceremonie: een preek van de trouwmevrouw, wederom een liedje gezongen door Vincent en daarna werden de getuigen naar voren geroepen om te laten vertellen waarom ze wel voor ons wilde getuigen in deze ceremonie. Er ontstond een zeer onroerend moment toen ze dat vertelde. Daarna werd aan ons de ja-ik-wil-vraag gesteld. En het antwoord was precies hetzelfde als 25 jaar geleden.

Na de ceremonie zijn we naar een andere locatie, ‘de Hooijmaat’, gegaan waar we een prachtige bruidstaart hebben aangesneden en onder het genot van een kop koffie hebben opgegeten.

Na de heerlijke taart en de koffie werd er ook nog champagne opengetrokken en geproost.

Toen was er het eten. Een geweldige Indische rijsttafel met allerlei heerlijke gerechten. Iedereen vond het smullen. En alles is ook opgegaan ook nog, helaas geen doggybag. :D Wel was er nog een biertje of iets fris te drinken tijdens het eten.

Al met al voor een ieder een onvergetelijke dag waarover binnen onze families nog lang gesproken gaat worden. Het was een fantastisch belevenis waarvan zelfs ik onder de indruk ben wat niet makkelijk te realiseren is. Je moet eens weten wat er door oppepper4all allemaal geregeld en gedaan is. In één woord: onbeschrijfelijk.

Bij deze willen wij dan ook de crew van oppepper4all en iedereen die deze fantastische en onbeschrijfelijk mooie dag mogelijk heeft gemaakt bedanken.

Groetjes en liefs,

Martin & Ingrid

Met dank aan:

Volvo Henk Scholten

Ingrid Brakenhoff-van Kleef

Face 2 face visagie

Dominique Siebenheller

Lucardi Arnhen/Kronenburg

Albert Heijn Arnhem Kronenburg

Dreamdresses

Boerderijcafe De Hooimaat

Slijterij Bij van Kleef (Achter de Coulisse 5, 6836 NC Arnhem)

Bakker Hilvers

Coop Arnhem-Zuid

Toko Rasasari Arnhem

 

Ref.nr: 15349GLDc

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting