Nog eenmaal boven mijn woonplaats vliegen, ik verzamel mooie momenten voor later

Jolanda (43 jaar)

Sponsor: 
Dr. J.C. Vaillantfonds

Nog 7 nachtjes slapen ... nog 3 nachtjes slapen … nog 1 nachtje slapen. De kinderen telde de dagen af tot donderdag 17 augustus, onze wensdag van de Stichting Oppepper. Spannend, wat zal er allemaal gaan gebeuren?! Om 8:45 uur zaten we kant en klaar te wachten in de kamer. Toen de bel ging, stonden er drie medewerkers van Stichting Oppepper op de stoep met twee prachtige bossen bloemen. De dag begon goed!

Annelynn en ik gingen met Nico mee. Waar naartoe? Spannend! Bij kapper Cora in Alblasserdam werden we verwend door drie superlieve kappers. Dat was genieten! Het haar van Annelynn was nog nooit geknipt in een échte kapsalon, laat staan dat haar haar prachtig gekruld en ingevlochten was door een heuse kapper (normaal gesproken hebben we een thuiskapper). Prachtig gekapt stapten we de kapperskapsalon uit.

Ondertussen hadden Arno en Jasper een vader/ zoon moment, bij de quad baan in de Biesbosch. Een langgekoesterde droom van Jasper ging in vervulling: quad rijden met papa!

Bij het hotel/restaurant van Rotterdam Airport wachtte een volgende verrassing. Ditmaal om de inwendige mens te versterken: een heerlijke high tea stond klaar. Als gezin hebben we enorm gesmuld van alle hartige en zoete lekkernijen!

Volgens Annelynn waren we toen wel genoeg verwend en zouden we weer naar huis gaan. Niets was minder waar. Een vliegtuigje van Stichting Hoogvliegers stond klaar om ons boven onze eigen woonplaats een onvergetelijke vliegtocht te bezorgen. We moesten wel wat geduld hebben, omdat het weer in eerste instantie niet meewerkte. Het regende en de wolken waren te laag, om een vliegtocht te maken. Rond 16:30 uur konden we toch nog de lucht in. Wat een fantastisch uitzicht! De kinderen wisten niet waar ze als eerste kijken moesten. ‘Mama, die auto’s lijken wel van lego of Playmobil’! Wat was het ook leuk om ons eigen huis vanuit de lucht te bekijken!

Helaas komt aan alles een einde. Ook aan deze prachtige dag. Hij gaat in onze herinnering als een dag met een gouden randje. Met veel dank aan Jac & Marleen en Nico!

Een hartelijke groet, Jolanda

 

Deze prachtige wens werd mede mogelijk gemaakt door:

Kapsalon Cora, Alblasserdam

Team Biesbosch, Hank

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel

Rotterdam The Hague Airport

St.Hoogvliegers
 

ref: 16409ZHZ

 

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting