Paarden zijn mijn lust en mijn leven

Judith (34jr) uit Alphen aan de Rijn

Sponsor: 
ARS DONANDI
Een verhaal over een onvergetelijke dag, waar ik met heel veel plezier op terugkijk en nog volop van aan het nagenieten ben! 

Woensdagmorgen moest ik om 11.30 uur klaarstaan. Het enige wat ik wist, was dat ik deze middag vrij moest houden en dat we iets leuks gingen doen. Ik was in de veronderstelling dat mijn zus mij op zou komen halen, maar toen werd er opeens getoeterd door een auto met vier vriendinnen. Wat een leuke verrassing! 
We reden naar Soest, naar de Paardenkamp, een rusthuis voor oude paarden. Mijn grote hobby en passie zijn de paarden, dus dat beloofde een leuke dag te worden. Ik werd door Jac en fotograaf Pieter ontvangen met een mooie bos bloemen. 
Ook was mijn vriendin Sophie er en kwamen later mijn zus, nichtje Merle en hulp Helga aan. We werden welkom gegeten door Lindy. Een erg lieve en gezellige vrouw. Zij nam alle tijd voor ons en maakte er echt een feestje van. 
We kregen wat te drinken en uitleg over de middag. Ik mocht samen met Carolien, mijn rij-instructrice en goede vriendin van de manege, de paarden uit de wei halen. 
Er waren best wat eigenwijze paarden, dus dat was best een uitdaging. Er zaten ook heel erg lieve paarden bij. 
Daarna mochten we de paarden verzorgen en eten geven. Ik vond het erg leuk om dit samen met Caro te kunnen doen. 
De rest van de groep kreeg in die tijd een rondleiding en mocht op de andere boerderij kijken. 
Tussendoor kregen we koffie en thee met versgebakken cake. Erg lekker! 
Na afloop keken we nog een film over de geschiedenis van De Paardenkamp. 
Halverwege de middag sloten zich ook mijn ouders, neefje en nichtje bij de groep aan. 

Na deze leuke middag op de Paardenkamp reden we naar pannenkoekenhuis De Smikkel in Soest. Hier hebben we heerlijke pannenkoeken gegeten en gezellig gekletst en gelachen. Daar was ook genoeg tijd voor op deze dag. Ik ben dol op pannenkoeken, dus dat kwam goed uit! 
Na afloop ging de familie naar huis en heb ik met mijn vriendinnen spontaan nog een wandeling gemaakt in Soest.

 
Heel fijn om even niet te hoeven denken  aan de chemokuren en narigheid van alledag op dit moment. Even niet bezig zijn met ‘overleven’.
 
De dag vloog om en, ondanks dat het mij lichamelijk best wat energie kostte, heeft het mij mentaal heel veel gegeven! Al die lieve vriendinnen om mij heen en mensen die deze dag voor mij georganiseerd hebben, het heeft mij echt een Oppepper gegeven om er weer vol goede moed tegenaan te gaan de komende tijd tijdens de chemokuren, operatie en bestralingen.
 
Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken, ook zeker Lindy van de Paardenkamp, Pannenkoekenhuis de Smikkel, Pieter en in het bijzonder Jac, voor de enorme inzet en betrokkenheid. Het was een geweldig mooie ervaring! 

Hartelijke groeten Judith 
Wensnummer19575

 

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting