Samen met mijn zusje naar Magic Unlimited om hun kerstshow te zien en hen te ontmoeten

Kyara (8jr) en Saraya (10jr) uit Didam

Sponsor: 
ROPARUN Schiedam

Verslag wensdag Saraya en Kyara uit Didam

Ons wensteam Gelderland (Arnhem/Nijmegen) heeft de zusjes Kyara (8) en Saraya (10) mogen verrassen met een magische dag in de Doetinchemse schouwburg Amphion. De zusjes hebben een moeilijke periode meegemaakt nadat bij Saraya kanker is vastgesteld. Voor het wensteam de dankbare taak om de kids te laten genieten van een heel bijzondere dag die hen oppept en wat (veer-)kracht voor hun toekomst meegeeft. 

Voor het vervullen van deze wensdag hebben wij de hulp van Mara, Oscar en Renzo Kazan (Magic Unlimited). Als Ambassadeurs van Oppepper4all hebben zij Kyara en Saraya uitgenodigd om aanwezig te zijn bij hun show ‘Kerst met Kazan’ in de schouwburg. De zusjes mochten niet alleen de show bijwonen maar kregen ook een persoonlijke meet & greet met de familie Kazan en hun magische kunsten. Ze hebben er enorm van genoten. Kyara vond het soms wel een beetje ‘eng’, vooral op het moment dat Mara op het podium werd doorgezaagd. Het was een bijzondere belevenis om erbij te zijn zonder te begrijpen hoe wij op het verkeerde been werden gezet. Thats magic !!

Na afloop heeft Magic Unlimited speciaal voor de zusjes een persoonlijke meet en greet georganiseerd. Ze hebben een goochelboek en een magisch ei cadeau gekregen. Zo kunnen ze nog eens terugdenken aan een mooie dag op het moment dat zij oefenen om de goochelkunst onder de knie te krijgen.

De dag hebben we afgesloten in een wokrestaurant. Daar hebben we deze grandioze wensdag nog eens met elkaar kunnen delen. Wij willen Magic Unlimited nogmaals heel erg bedanken voor hun hulp bij het realiseren van deze wens. Een persoonlijk bedankje voor salesmanager Bregje van Magic Unlimited, die met haar persoonlijke betrokkenheid en energie veel heeft betekend bij het realiseren van deze wens.

BEDANKT!

Ons wensteam Gelderland Centraal
​Cindy & Marco Kusters

​Met de hartverwarmde medewerking van:
Schouwburg Amphion te Doetinchem
​en onze ambassadeurs Mara, Oscar en Renzo Kazan van Magic Unlimited

 

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting