Samen met Richard onze liefde vieren

Laura (20) uit Zwolle

Beste mensen.

Mogen wij onszelf even voorstellen? Wij zijn Richard en Laura. Beide woonachtig te Zwolle. Daarnaast zitten wij bij elkaar op de afdeling 1A en hier zijn wij dan ook verliefd op elkaar geworden. Wij zijn nu ruim een jaar gelukkig samen.

Op 20 mei j.l. hebben wij de liefde die wij voor elkaar delen gevierd met familie, begeleiding en Stichting Oppepper4all. Het was een prachtige dag waarop Laura en ik konden uitdragen wat wij voor elkaar betekenen. Dit hebben wij laten verzegelen d.m.v. 2 zilveren ringen die wij nu met trots om onze vinger dragen.

Het was een uiteenlopende dag, 20 mei. Op de foto is te zien dat we in bijzonder mooi kledij bewonderd mochten worden en elkaar hebben kunnen bewonderen. De sfeer was zeer feestelijk en wij hebben kunnen genieten van muziek, mensen, allerlei lekkernijen en bovenal van elkaar.

Wat deze dag betreft wil ik Stichting Oppepper4all in het zonnetje zetten. Zonder Stichting Oppepper4all had deze dag er heel anders uitgezien. Zij hebben het bijvoorbeeld mogelijk gemaakt dat Laura’s haar s morgens vroeg al door de kapster van Ami kappers werd gedaan,

alsmede de visagie en  ze een prachtige jurk aan had, (verzorgd door Dorcas Aid international); dat er een fotograaf aanwezig was, dat wij een bijzondere liefdestaart hadden (Bruidstaart werd verzorgd door Bakkerij Elderkamp) en dat wij beide een zilveren ring mogen dragen, (mogelijk gemaakt door Juwelier Marc). Alsmede een heerlijke lunch, die compleet verzorgd was door Restaurant Urbana.

Nu leek het ons leuk dit met jullie te delen middels dit verhaal en bijgevoegde foto’s. Een dag als deze is voor ons dan ook een dag om mee te pronken!

….en een dag om niet te vergeten..

 

Vriendelijke groet,

Richard en Laura

Deze mooie wens werd mede mogelijk gemaakt door:

Ami Kappers

Elderkamp Brood en Banket

Catering Urbana

Dorcas Aid International

Jan Groen

Juwelier Marc

ref: 17493DR

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting