Ondanks beperking toch zelfstandig autorijden

Linda (29 jr) uit Veenendaal

Sponsor: 
Dr. C.J. Vaillant Fonds
Het is al lang Linda’s droom om ooit eens zelfstandig auto te kunnen rijden. Eind 2018 kwam deze wens in vervulling. In de ochtend stond de familie van Linda samen met het wensteam van Oppepper4All onverwacht op de stoep. Ze werd opgehaald door een rijinstructeur van Rijschool Ariesen uit Veenendaal. Hij naam haar in de lesauto mee naar een industrieterrein, waar ze haar eerste rijles kreeg. Hij legde eerst de basis uit van het rijden, maar al snel mocht Linda zelf achter het stuur om haar eerste meters te rijden. 
 
Omdat Linda de smaak te pakken kreeg, regelde de rij-instructeur dat ze ook nog een paar rondes op de kartbaan mocht maken bij The Maxx in Veenendaal. De weg van het industrieterrein naar de kartbaan heeft Linda helemaal zelf gereden, als een volleerd automobilist!
 
Op de kartbaan kreeg ze les van de Nederlands indoorkart kampioen. Linda bleek een snelle leerling, want ze kon na een paar rondjes al bijna zelfstandig de baan over. 
 
De dag werd afgesloten met een heerlijke high-tea in Restaurant Vendel. Daar bleek er nog een allerlaatste verrassing op het programma te staan...
 
Linda is groot fan van Goede Tijden, Slechte Tijden, en twee hoofdrolspelers van die serie hadden een boodschap voor haar opgenomen. Met de lieve woorden van Melissa en Alkan (ook wel bekend als ‘Sjors en Amir’ uit GTST) nog in de oren, was het tijd om de oppepperdag af te sluiten. 
Wensnummer: 18537
 
Meewerkende bedrijven:
Melissa Drost en Alkan Çöklü

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting