Met mijn gezin onze 25-jarige huwelijksdag vieren

Mario (62) uit Beek en Donk

Ruim twee weken terug kreeg ik een telefoontje dat mijn wens in vervulling kon gaan. Na een intakegesprek was het dan zover en stonden jullie bij ons aan de deur met een mooie bos bloemen, mijn man wist van niets, hij was overrompeld. Na uitleg wat er ging gebeuren kwam het bij hem binnen en vroeg hij gelijk: "Mogen de meiden dan ook mee?".

Mijn wens was namelijk om onze 25- jarige huwelijksdag niet zomaar voorbij te laten gaan maar met ons gezin uit eten te gaan of thuis te  laten  koken (mijn man is nm palliatief ongeneeslijk ziek.). Mijn man wilde nog graag eens kreeft eten of uit eten gaan.
Zo gezegd Miranda heeft het geregeld. We werden opgehaald en naar cafe 't Huukske in Beek en Donk dat is bij ons in het dorp gebracht waar de tafel voor ons zessen was opgedekt. Daar hebben we genoten van een heerlijk 4-gangen diner, verzorgd door Hans Claas van kok aan huis.

Daarna kwamen er een paar vrienden om na te borrelen.We kijken nu terug op een onvergetelijke dag. Blij dat ik gemaild heb om deze dag, wat we niet verwacht hadden, toch nog een tintje te geven, even de zorgen opzij te kunnen zetten.

Ik zal die blik van mijn man in zijn ogen nooit meer vergeten

Hiervoor nogmaals onze dank namens ons allen.

 

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting