Een moeder-dochter verwendag

Marion (56) uit Haalderen

Een onvergetelijke dag

Vrijdag 24 maart 2017, was voor mij een onvergetelijke dag.

Ik zal altijd met heel veel plezier terugkijken op deze dag.

Mijn jongste dochter Fleur, 15 jaar oud, had zelf Wensstichting Oppepper4all benaderd. Fleur heeft zelf al jaren een chronische darmziekte en vorig jaar heeft ze drie maanden in het ziekenhuis gelegen i.v.m. darmkanker. Ondanks haar eigen ziekte (ze heeft alleen nog maar de dunne darm en ze moet nog een keer geopereerd worden) dacht ze ook aan mij. Ik heb al vele jaren een aantal chronische aandoeningen. Elke dag sta ik op met pijn in heel mijn lichaam. Ik ben altijd moe en de werkzaamheden kosten me veel energie. Ik heb zo mijn beperkingen maar gelukkig kan ik nog heel veel en dat heeft ook met een goede dagindeling te maken. Fleur heeft de laatste jaren zoveel moeten inleveren wat betreft haar gezondheid, vriendinnen, school en hobby's, dat ik haar als mijn grote voorbeeld zie. Misschien is dat omgekeerd ook wel het geval. Ik ben een trotse moeder, van drie hele lieve kinderen en ik heb een geweldige zus. Samen zijn we sterk en steunen we elkaar.

Fleur wilde me met iets verrassen. Volgens haar had ik dit dik verdiend omdat ik altijd voor haar klaar sta ondanks mijn eigen ziekte. Ze is me daar erg dankbaar voor. Toen ik dat hoorde rolde de tranen over mijn wangen. Wat ik vanzelfsprekend vind en wat elke ouder doet of zou moeten doen, ziet zij toch als iets bijzonders.    

Wij wonen in Haalderen , een klein dorpje met maar 2000 inwoners. Het ligt tussen de grote steden Nijmegen en Arnhem. Mijn wensvervuller woont in Arnhem en heet Cindy Kusters. Fleur weet precies wat ik wel of niet leuk vind. Na een aantal gesprekken hadden ze samen iets moois voor me bedacht.

Op vrijdag 24 maart was het dan zover. Fleur en ik (Fleur werd ook in het zonnetje gezet omdat ze ook heel veel had meegemaakt) mochten naar een schoonheidssallon in Arnhem. We werden hartelijk ontvangen door Astrid Peters, eigenaresse van Beauty Skin Improvement. De sallon was mooi versierd. We kregen een schoonheidsbehandeling. Manon (collega van Astrid)) gaf me ook een massage. Ik voelde me na deze behandeling als herboren. Ook werden er foto's gemaakt en kreeg ik nog een mooi cadeau van Cindy. Er werd ons zelfs een high tea aangeboden. Wat hebben hier volop van genoten.

Dit was echter nog niet alles. We stapten in de auto en reden vervolgens naar Hotel -Restaurant Erica in Berg en Dal. We kregen daar een mooie kamer en tegen de avond een fantastisch driegangendiner. De volgende dag stond er ook nog een uitgebreid ontbijtbuffet voor ons klaar.

Ik wil Wensstichting Oppepper4all ontzettend bedanken voor deze ontspannende maar vooral gezellige dagen. Even geen ziekenhuis, onderzoeken en behandelingen. Ik wil Cindy (onze wensvervuller) ook bedanken voor haar geweldige inzet. Ze doet haar werk met heel veel liefde en op zulke mensen moet je zuinig zijn. Fleur en ik hopen dat de stichting nog heel veel chronisch zieke mensen een onvergetelijke dag kan bezorgen.

Deze wens werd mede mogelijk gemaakt door:

Beauty Skin Improvement, Arnhem

Fletcher Hotel Erica- Berg en Dal

Stichting Roparun, Schiedam

Ref: 16387Gldc

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting