Rondleiding expositie Hollandse Meesters Hermitage Amsterdam

Mevrouw Kaars (82jr) uit Utrecht

Sponsor: 
De Hermitage en Vervoersbedrijf Stichting OIG/IHD

Wens: Expositie Hollandse Meesters uit de Hermitage.

Datum: 17-04-2018

Wensnummer: 18535

Verslag van wensontvanger en wensaanvrager:

" Allemaal geweldig bedankt !! "

Carmen, de wensaanvrager, over deze dag:
“Ik ben zelf beeldend therapeut in opleiding in een geriatrisch revalidatiecentrum in Utrecht. Toen ik het verhaal hoorde van mevrouw Kaars was ik erg geraakt en ontroerd. Ze heeft een bewogen leven gehad en maakt nu een moeilijke ziekteperiode mee. Ze vertelde mij dat ze, als museumfanaat, zich al maanden voor haar infarct had verheugd op een expositie die zou plaatsvinden in het Hermitage, de Hollandse Meesters. Het leek nu dat ze door haar huidige toestand deze bijzondere expositie zou moeten gaan missen, en dat vond ze verschrikkelijk. Wat ontzettend fijn dat er een Stichting bestaat als Oppepper4All, die het mogelijk gemaakt heeft dat deze bijzondere dame toch de expositie waar ze zo van droomde kon gaan zien!”

Mevrouw Kaars over de dag:
“Ik heb altijd twee hobby’s gehad: zingen en musea bezoeken. Doordat ik sinds Kerst drie herseninfarcten achter elkaar heb gehad, waar ik steeds slechter uit kwam, leek het dat ik beide hobby’s moest gaan opgeven. Dat was echt een ramp voor mij. Ik zit nu in een rolstoel en kan moeilijk praten. Daarom was mijn wensdag zo fantastisch. Juist dat vrijwilligers de moeite had genomen om dat op te zoeken en mij uit te nodigen. Daar kan ik nog steeds niet over uit. Geweldig.

Afgelopen dinsdag werd ik tot mijn verrassing opgewacht door een meneer van Stichting Oppepper4all met een rolstoelbus. Ik wist al een paar dagen dat ik opgehaald zou worden en ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. Best wel spannend hoor. 

Maar het werd prachtig. Carmen (stagiaire in het revalidatiecentrum) had de aanvraag voor deze dag gezorgd. Zij had mijn kleindochter Rianne uitgenodigd en een vriendin die bij mij op het koor zat. Carmen is ook mee geweest en werkelijk alles was goed verzorgd. Ik ben rondgeleid in het museum en ook de anderen gingen mee, zoals de wensvervullers van de Stichting. Ik kan het niet goed beschrijven, maar ik voel de warmte van die dag nog steeds van binnen. Aan het einde van de rondleiding hebben we nog wat gegeten en gedronken in het restaurant. Dat restaurant was nieuw, want dat had ik nog niet eerder gezien. Daarna hebben we de dag gezamenlijk feestelijk afgesloten. Met een mooie herinnering, een bos bloemen, en een prachtige catalogus op zak ging ik terug naar het revalidatiecentrum, waar ik mijn laatste week voor de boeg heb voor ik weer naar huis mag.”

Iedereen geweldig bedankt: "Ik kan er weer even tegen"

 

 

 

 

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting