Een helikoptervlucht boven mooi Marken

Ramona (39jr) uit Marken

Sponsor: 
Dr. J.C. Vaillantfonds

Wensdag van Ramona

Mijn vrouw heeft op haar jonge leeftijd Parkinson. Een best heftige vorm en is aan haar rolstoel gekluisterd. Haar vriendinnen vonden het leuk om haar te verrassen....eigenlijk het hele gezin. Intake gehad met de wensstichting...benieuwd wat er ons te wachten stond.

De dag was daar. De datum wisten we maar wat we gingen doen; Dat was gissen...

Bart en Lieke hadden hun foto toestellen en telefoons helemaal opgeladen en we waren benieuwd wat ons stond te wachten.

De vriendinnen, vrienden en onze familie stonden ons op te wachten en onder de serpentine en luid getoeter mochten we de taxi in, waarna we uitbereid werden uitgezwaaid.

Maar.... het zat echt niet mee en te laat arriveerden we bij vliegveld Lelystad...want het werd een helikoptervlucht boven onze woonplaats Marken. Iets wat Ramona graag nog eens zou doen. 

Van een kleine teleurstelling naar een grote.....het weer was te slecht....het ging niet door. Maar we hoefden niet helemaal onverrichte zaken terug naar huis te keren.

Het werd het opgelost door een rondleiding door het Aviodrome wat erg leuk was....maaaaar niet op kon tegen de rond vlucht.

Eenmaal in Lelystad aangekomen stond de helikopter al klaar.

Vooraf wisten we al dat er maar plek zou zijn voor 3 personen. En Ramona heeft met onze kinderen geweldig genoten van de uur durende vlucht boven mooi Marken... dit mooie moment pakken ze niet meer af.

Dank allemaal!!!

Andre

Deze wens werd mede mogelijk gemaakt door:

Supermarkt Deen, Marken

Aviodrome, Lelystad

Rotor & Wings, Lelystad

Stichting Zorg en Zekerheid

ref: 16444

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting