Nog eens dat vreselijk mooie geluid horen van een Ferrari

Richard (50 jr) uit Rijnsburg

Sponsor: 
Dr. C.J. Vaillant Fonds

Richard werd in september vijftig jaar. Dat moment dreigde stilletjes voorbij te gaan zonder iets bijzonders. Dat mocht natuurlijk niet gebeuren! Stichting Oppepper4all heeft de wens om een mooie belevenis te organiseren voor zijn 50e verjaardag direct opgepakt. Richard was en is stiekem nog altijd een "thrill seeker". Vrije val parachutespringen, bungy jumpen van een brug, zeeduiken en lekker skiën. Maar ja alles "vroegah" want door de Ziekte van Huntington kan er veel niet meer in zijn dagelijks leven. Dus een nieuwe uitvoerbare uitdaging was hard nodig. Een Ferrari rit had hij nog niet gehad. Lekker snel optrekken, in je stoel gedrukt worden, dat vreselijk lekkere geluid van een ronkende Ferrari horen. De 21e oktober was het zover.

Zoetermeer. Met onder andere zijn vader en begeleider Jac namens de Stichting als toeschouwers. De eerder al cadeau gekregen Ferraricap op. Eerst een bakje koffie bij Silverdome Zoetermeer. Het vertrekpunt van de Ferrari. Om 12:55 uur was het zover. Als bijrijder draaide Richard het parkeerterrein af en er volgde direct een plankgasactie. Het werd een rit zonder boetes maar met flinke stukjes optrekken in hele korte tijd en daarna echt lekker pittig doorrijden. Richard was ondanks alles wat hij al gezien en gedaan had in zijn leven toch echt onder de indruk van de supermooie Ferrari F430 I. Wat een power! Na de rit volgde nog iets anders waar hij echt al tijden trek in had. Een Big Mac bij de zaak met de grote gele M.

Ook daarvan genoot hij! Een bos bloemen, een Ferrariposter en een "thrill" om weer maanden op te kunnen teren. Het was een geweldig verjaardagscadeau waarvoor alle mensen van Oppepper4all heel hartelijk bedankt namens Richard! Wat fijn dat jullie er zijn!!!!

Wensnummer: 18561

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting