Een ontmoeting met Ali B.!

Sem (19) uit Overloon

Sponsor: 
Dr. J.C.Vaillantfonds

In memoriam, Sem is overleden.

Wensverslag:

Wij hebben Oppepper4all benaderd om een wens van onze zoon Sem in vervulling laten gaan. Een aantal maanden daarvoor kregen we te horen dat Sem de ongeneeslijke stofwisselingsziekte  X-ALD met een korte levensverwachting heeft.

Sem is 19 jaar en de wens van hem was om samen met Ali B een rap te kunnen maken. Wilma en Jaap van Oppepper4all zijn meteen aan de slag gegaan. Helaas is Ali B een heel druk bezet “baasje” waardoor samen een rap maken echt niet kon. Wij zijn weer om de tafel gaan zitten om nogmaals te bekijken of we voor Sem iets anders konden bedenken.

We kwamen op het idee om Sem naar de voorstelling van Ali B te laten gaan in Venray en Wilma en Jaap zouden proberen een ontmoeting te regelen met Ali B. Tevens wilden we Sem laten ophalen met een Hummer. Gelukkig kregen wij te horen te horen dat de ontmoeting met Ali B geregeld was en het vervoer met de Hummer rond was. Blij !!

Wensdag van Sem

Sem werd compleet verrast toen hij rond 17.00 uur werd opgehaald door een Hummer limousine met een bar. Hij straalde van oor tot oor en die brede glimlach heeft hij nog de hele avond gehouden. Ons gezelschap bestond uit ons gezin, Wim, Amelie, Koen, Bas en Sem. Verder Petra een nichtje van Sem, namens Oppepper4all Wilma, Jaap en een fotografe Marthe Zink. Wij zijn door de Hummer limousine naar ons huisadres in Overloon gebracht met onderweg een glas “champagne” (alcoholvrij). Vanuit Overloon zijn we met eigen vervoer naar Venray gegaan waar we bij het Chinees restaurant vlak bij de schouwburg heerlijk gegeten hebben. Om 20.00 uur begon de voorstelling van Ali B, deze liep behoorlijk uit en duurde tot 22.00 uur. Het lukte Sem om de hele voorstelling wakker te blijven, hij was echt onder de indruk van de show.  

Na de voorstelling zijn wij naar boven gegaan voor de ontmoeting met Ali B in het artiestencafé. Dit was echt tof, Ali B is een supergozer. Sem was meteen bij hem op zijn gemak en praatte voluit met Ali B en was klaarwakker.  De rap die Sem op 14-jarige leeftijd maakte werd meteen door Ali B op You tube opgezocht en bekeken. Hij vond hem erg goed en ging vervolgens spontaan voor en met Sem een rap opnemen. Sem genoot zichtbaar van deze ontmoeting.

Het is een geweldige ervaring voor Sem geweest. De wens om samen met Ali B een rapnummer te maken is toch nog onverwachts in vervulling gegaan. Sem voelde zich vereerd dat Ali B zijn rapnummer wilde horen. Wij bewaren mooie herinneringen aan de ontmoeting met  Ali B.

Oppepper4all bedankt voor het vervullen van deze wens en Wilma, Jaap en Marthe een pluim voor jullie geweldige inzet. Prachtig om Sem zo te zien stralen op deze bijzondere dag.

Wim en Amelie

Deze wens werd mede mogelijk gemaakt door:

Exlusive Drive-Limousine Service uit Vierlingsbeek

Schouwburg Venray

Ali B.

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting