Mijn lievelingsbeest de Lynx ontmoeten notabene op Wereld Kanker Dag

Suzanne (32jr) Apeldoorn

Datum: 
zondag, 4 februari, 2018
Wensvervullers: 
Cindy, Marco en fotograaf Robin
Sponsor: 
ROPARUN Schiedam

Project: 18532

'Werelddag tegen Kanker' of 'Wereld Kanker Dag' (World Cancer Day) wordt jaarlijks gehouden op 4 februari en is ingesteld door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) van de Verenigde Naties. Het is een internationale bewustwordingsdag waarop mensen in de hele wereld stilstaan bij de ziekte kanker.

Deze dag is officieel gemarkeerd om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, detectie en behandelingen aan te moedigen, maar ook om het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker te onderstrepen.

De UICC is de internationale organisatie voor kankerbestrijding, waarbij meer dan 800 lid-organisaties zijn aangesloten.​

Hierbij het verslag van mijn Oppepper Dag op Wereld Kanker Dag, hoe mooi is dat?!  

Op zondag 4 februari mochten wij speciaal voor en met mijn zusje Suzanne een hele dag op stap in Burgers Zoo in Arnhem. 

Suzanne is altijd heel gek geweest van lynxen en wilde deze nog heel graag een keer zien. Deze wens is doorgegeven aan wensstichting Oppepper4all. En hoe geweldig hebben zij deze dag geregeld zeg! 

We werden ontvangen door een ontzettend lief en warm gezin. Die alles voor ons geregeld hadden. Suzanne vond het vanaf minuut 1 al heerlijk! 

We hebben eerst heerlijk geluncht en daarna op naar de lynx!! En wat een mazzel. Hij zat pontificaal vooraan. Alsof hij het wist. Na deze "ontmoeting" zijn we zelf verder het park in gegaan. En wat hebben we en dan met name Suzanne genoten zeg. 

Het was een hele vermoeiende dag, maar we hebben met elkaar nog prachtige herinneringen kunnen maken. 

We willen iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt ontzettend bedanken!

En we zijn dankbaar dat we kennis hebben mogen maken met zulke lieve en warme vrijwilligers van Oppepper4all als Cindy en Marco uit Arnhem.  

Lieve groetjes, 

Suzanne, Joke, Theo en Dorien

 

 

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting