In het water bij de dolfijnen

Wendy (44jr) uit Hardinxveld

Na veel geheimzinnigheid over deze wensdag, hadden mijn lieve vriendin en mijn mannetje Gerard geregeld dat we een dagje met onze gezinnen (Gerard en ik, Edo en Rianne en hun kids Tim 9 jaar en Roos 7 jaar) naar het Dolfinarium in Harderwijk zouden gaan. De weersverwachtingen waren goed en ik keek er erg naar uit.

Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats van het dolfinarium, begroeten we elkaar inning en stonden er ineens twee voor mij onbekende heren (Jac en Erik) voor mijn neus. Eén van die heren (Erik) vertelde me van Wensstichting Oppepper4all te zijn en waren er om mij en ons die dag in het zonnetje te zetten en te verblijden met wat verrassingen. Diep, diep ontroerd was ik dat dit voor mij en ons werd verwezenlijkt en dat m’n lieve vriendin Rianne het initiatief had genomen, een mail te sturen naar de Wensstichting. De waterlanders vermengde zich met een lach, die de hele dag niet meer van m’n gezicht is afgegaan!

Van de eerste schrik bekomen kwamen we in het park en werden we verwend met een kopje koffie, fristi en het programma van de dag. Ik had ooit eens gezegd dat het me fantastisch zou lijken om met Tim en Roos te zwemmen met dolfijnen. Roos mocht mij vertellen dat de Wensstichting geregeld had deze wens zo goed mogelijk te laten uitkomen: we mochten het water in mét de dolfijnen!!!! Vol ongeloof keek ik iedereen aan, kon het niet bevatten, werd er stil van (Wat op zich al uniek is) en wéér kwamen daar die waterlanders, die ik driftig aan het wegslikken was. Roos mocht helaas niet mee het water in omdat ze daar nog net te jong voor was, maar Jac en Erik van de Wensstichting hadden een mooie compensatie geregeld: Ze mocht op de foto met een echte levende dolfijn!

We zijn eerst de shows gaan kijken van de zeeleeuwen en de dolfijnen en hadden pret voor 10! Jac en Erik waren er constant bij maar zo bescheiden op de achtergrond dat we het intieme gevoel van met elkaar genieten bleven houden. Na de shows was er weer een verwenmoment en kregen we allemaal een heerlijke warme pizza en koel drankje als lunch. In de middag was daar het spannende fotomoment voor Roos en daarna mochten Tim en ik het water in met de dolfijnen. Woorden schieten tekort bij het uitleggen wat een onvergetelijke en fantastische ervaring het was om zo dicht bij deze adembenemende dieren te zijn. Een enthousiaste trainer van het dolfinarium gaf bergen met informatie over de dolfijnen en educatief werden we bewust gemaakt van de vergankelijkheid van deze prachtige diersoort en hoe zuinig we moeten zijn op deze “schat van de aarde". Er stond een uitmuntende fotograaf die de emoties beter heeft kunnen weergeven, dan ik kan verwoorden! En alsof het allemaal nog niet genoeg was kregen we de prachtige foto’s mee. Na alle verassende belevenissen verwezenlijkt, door de lieve mannen van de Wensstichting namen we dankbaar afscheid van Jac en Erik en hebben we nog genoten van meer bewonderwaardigheden van het Dolfinarium. Wij zijn de Wensstichting ontzettend dankbaar voor de onvergetelijk, prachtige en ontroerende dag. Met een onzekere toekomst in het verschiet, was dit voor mij persoonlijk een dag met een diamanten rand, de spierpijn van de onophoudelijke lach op mijn gezicht, nam ik van harte, voor de koop toe!

Immens dankbaar ben ik:

Jac en Erik van Wensstichting Oppepper4all Het personeel van Dolfinarium Harderwijk De dolfijnen Nemo en Nando

New York Pizza

En mijn grootste liefdes Gerard, Rianne, Edo, Tim en Roos

WIJ HEBBEN EEN DOL-FIJNE DAG GEHAD ! 

 

Wensnummer: 19552

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting