Comité van aanbeveling

Maarten Divendal, burgemeester van De Ronde Venen

Als je ernstig ziek bent, hoe jong of oud dan ook, is dat zeer ingrijpend. Via Oppepper4all krijgen mensen de mogelijkheid de zorgen die dat met zich meebrengt voor even te vergeten. Met het vervullen van een bijzondere wens worden dromen waargemaakt. Het geeft nieuwe energie. En dat zijn zaken die je iedereen in deze omstandigheden enorm gunt. Met mijn lidmaatschap van het comité van aanbeveling wil ik graag Oppepper4all letterlijk onder uw aandacht brengen én aanbevelen.

Hans Biesheuvel, oud voorzitter Koninklijke Vereniging MKB-Nederland

"Wie gezond is realiseert zich soms te weinig dat gezond zijn niet vanzelfsprekend is. Ziek worden, het kan ook u en mij overkomen. Het leven van een chronisch zieke wordt vaak door die ziekte beheerst. Wat is er dan mooier om even uit die wereld te kunnen ontsnappen en een langgekoesterde droom, of wens in vervulling te zien gaan. Dat is waar Oppepper4all voor staat. En ik sta achter Oppepper4all." ONL

Roy Jakobs (Philips), Young Captain Award 2011

"Ik wil dit initiatief van harte aanbevelen omdat juist in een situatie van aanhoudende ziekte een ‘oppepper’ een welkome afleiding danwel stimulans is voor het individu en zijn naasten. Een bijdrage aan het vergroten van geluk en welzijn voor deze doelgroep van chronisch zieken op basis van vrijwillige inzet is een zeer lovenswaardig initiatief om de levenskwaliteit van mensen te vergroten."

 

In liefdevolle herinnering aan Eberhard van der Laan, burgemeester van Amsterdam

Het is prachtig dat er een Stichting als Oppepper4all bestaat. Vrijwilligers kunnen door het leveren van een kleine inspanning, het plezier van langdurig zieke mensen vergroten. Het is dan ook telkens hartverwarmend te zien hoe mensen omkijken naar elkaar. Deze mensen verdienen het als geen ander om een prachtige wensdag te beleven en zien hun allerliefste wens in vervulling gaan.

In de afgelopen 10 jaar zijn er al ruim 500 wensen uitgekomen, wat bewonderswaardig is! De Stichting heeft een mooie groei weten te realiseren, zowel door een aantal grote sponsoren aan zich te binden als een groei in professionaliteit.

Ik wil hierbij Bestuur en alle vrijwilligers complimenteren met het fantastische en belangeloze werk dat zij in deze afgelopen 10 jaar voor Oppepper4all hebben verricht.

Graag neem ik in mijn functie als burgemeester van Amsterdam dan ook zitting in het Comité van aanbeveling.

Eberhard van der Laan
(In memoriam 5 oktokber 2017) 
 

 

Violet Falkenburg, presentatrice

"Ik steun het werk van de Oppepper4all van harte, want mensen met een chronische ziekte, of ze nu jong of oud zijn, kunnen een beetje aandacht en vreugde wel gebruiken!!"

Renate Dorrestein, schrijfster

"Oppepper4all is nuttig en nodig. Bovendien, wie wil er nu nu niet eens verwend worden? Ik hoop van ganser harte dat er veel oppeppers uitgedeeld zullen worden. En ik weet zeker dat deze met ernorm veel plezier zullen worden ontvangen."

Inge Diepman, presentatrice

"Even afgeleid worden van de harde realiteit. Een kleine ontsnapping naar je eigen droomwereld. Het is zo heerlijk als anderen dit voor je regelen en mogelijk maken. Dan hoef je je dáár tenminste geen zorgen over te maken of voor in te spannen. Daarom ondersteun ik het werk van de organisatie van harte!”

Jan van Zanen, burgemeester van Utrecht

"Graag ben ik bereid dit doel te steunen, omdat de organisatie zich inzet voor chronisch zieken die onze morele steun erg goed kunnen gebruiken”

Piet Bruinooge, burgemeester van Alkmaar

"Aandacht voor anderen die het nét even extra nodig hebben. En mensen die langdurig ziek zijn een topdag bezorgen. Dat doen de vrijwilligers van Oppepper4all steeds weer, met een glimlach. De inzet van deze mensen is ontzettend belangrijk en waardevol. Op alle fronten ondersteun ik het mooie werk én alle vrijwilligers van Oppepper4all."

Marcel Levi, CEO UCLH-London

Groot respect voor uw werk en een goed initiatief, dat ik graag ondersteun!

Vriendelijke groet, 

Prof. Dr. Marcel Levi

CEO- UCLH
University College London Hospitals
​Voorheen Bestuursvoorzitter AMC-Amsterdam

 

 

Ahmed Aboutaleb, burgemeester Rotterdam

Uw uitnodiging om zitting te nemen in het Comité van aanbeveling accepteer ik van harte!
Als burgemeester van Rotterdam ondersteun en waardeer ik de doelstellingen van Oppepper4all zeer en wens ik alle vrijwilligers veel succes bij het realiseren van wensen en het bieden van afleiding voor de zieke medemens en zijn omgeving. Ik ondersteun uw initiatief enorm!

 

Ahmed Aboutaleb, burgemeester Rotterdam

 

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting