pepper-icon-image

Wordt vrijwilliger

Zoek je een dankbare en uitdagende vrijwilligersfunctie, een job waarin je creativiteit en zorgzaamheid kwijt kunt? Onze vrijwilligers zijn actief in heel Nederland en we kunnen (bijna) overal hulp gebruiken. 

Wat doet een wensvervuller?

Je organiseert, coördineert en vervult de hartenwens van een chronisch zieke. Je maakt- in overleg met het secretariaat- afspraken met leveranciers, wensdagsponsors, buurtgenoten en andere betrokken partijen om de wensdag tot een succes te maken. Dit alles verwerk je in een draaiboek. Tijdens de ‘Oppepperdag’ ben je het aanspreekpunt voor de directe omgeving van de hoofdpersoon en vertegenwoordig je Oppepper4all naar buiten toe.

Als wensvervuller werk je meestal vanuit huis, 3 tot 6 uur per week. Deze functie is op veel plekken in het land beschikbaar, neem even contact op om te horen of we ook bij jou in de regio op zoek zijn!

Wat doet een fondsenwerver?

Een fondsenwerver helpt om de missie en ambities van Oppepper4all – meer wensen vervullen voor chronisch zieken in heel Nederland – te realiseren door landelijk en lokaal financiële middelen te werven. We zoeken mensen die landelijk of lokaal aan de slag willen om meer naamsbekendheid voor de stichting te creëren en tevens fondsen te werven. Ben jij minimaal 10 uur per maand beschikbaar, sterk in commercie, een natuurlijk netwerker en zet je je talenten graag in voor het goede doel? Voor deze functie kunnen we in heel Nederland mensen gebruiken! 

Wil je op een professionele maar warme manier meehelpen bij het vervullen van wensen, meld je dan aan als vrijwilliger of fondsenwerver.

Foto (als jpg of png, max 4MB):
CV (als PDF, max 4MB):

Wil je op een andere wijze je talenten en vakkennis en/of netwerk inzetten voor de stichting? Neem dan contact op om meer te horen over onze vacatures of om te laten weten wat je voor Oppepper4all wilt betekenen.