Passion on Wheels

Promotiefilm Passion on Wheels 2024

Zondag 8 september 2024 / 12:00 uur

Met plezier en passie nodig ik jullie uit voor een bijzondere gebeurtenis in het jaar dat het grootse evenement The Passion in maart naar Zeist komt! In het najaar op zondag 8 september vanaf 12:00 uur organiseren wij een prachtige tourrit over de Utrechtse Heuvelrug voor gepassioneerde autoliefhebbers in het bezit van een young- of oldtimer, uiteraard met een open dak. Iedereen met ieder merk is van harte welkom!

Wat maakt deze rit speciaal in het jaar van de Passion?
Maar dit evenement is meer dan alleen een plezierige tourrit – het is een kans om samen te komen en een verschil te maken in de levens van chronisch zieke mensen. Neem eens een andere bijrijder mee en geef hem/haar de dag van hun leven. Zij blij, wij blij!

Goede Doel:
Om deel te nemen, vragen we een bescheiden bijdrage van €35– per auto. Uw bijdrage wordt geschonken aan het Goede Doel Oppepper4all, die zich inzet om het leven van chronisch zieke mensen – via een ultieme wensvervulling – op te fleuren. Daarnaast wordt de inwendige mens zeker niet vergeten! Iedere deelnemer ontvangt bovendien een door de mensen van Abrona handgemaakte herinneringsbeker, een rallyschildje en andere attenties! Ook een mooie kans om uw bedrijf op onze website, de socials, de media en in andere O4all-publicaties te promoten!

Inschrijving:
Schrijf je tijdig in, er is plaats voor ca. 50 auto’s en het aantal inschrijvingen ligt nu op 25 cabrio’s. Het is niet alleen een mooie rit met een bijzondere stop onderweg; het is een gezamenlijke ervaring die we met elkaar gaan creëren. Omdat de “vaste bijrijder” de plaats voor één keertje aan de mensen van Abrona afstaat, kunnen zij, bij voldoende aanbod, voor €20– met een autobus meerijden, mee eten en meegenieten.

Begin en eindpunt:  
U wordt verwelkomd met koffie en gebak bij het beginpunt Abrona, Sterrenberglaan Huis ter Heide. De STOP-plaats – waar we met muziek en eten worden ontvangen – is bij het restaurant/boerderij van Abrona in Cothen. De route gaat globaal van Zeist door de Kastelenroute de “Kromme Rijnstreek” naar Cothen, daarna via Austerlitz weer terug naar eindpunt Huis ter Heide. (ca. 60 km) .

Wie doet er mee? 
Laat je enthousiasme zien door hieronder een reactie achter te laten of stuur ons een bericht. 
Verdere informatie volgt na betaling/aanmelding. Graag het aantal beschikbare plaatsen vermelden; we willen ieder van die- voor ons soms al gewone- ervaring laten genieten. Met elkaar voor elkaar!

Betaling:
Voor een juiste inschrijving vragen wij u om uw voornaam, e-mailadres en mobiel telefoonnummer. Heeft u een foto van de auto, dan graag als bijlage toezenden. Heeft u ideeën om de dag nog leuker te maken, graag! Sponsoruitingen welkom! Bij een win/win/win situatie, verliest niemand. Met welke auto/cabrio komt u? Hoeveel mensen kunt u meenemen? Stuurt u aub deze gegevens op naar bestuur@oppepper4all.nl. Op basis van uw betaling schrijven wij u in en ontvangt u een startnummer en verdere informatie over deze bijzondere PASSION in het jaar van The Passion in Zeist.

Wilt u zo vriendelijk zijn, een bedrag van €35,– per auto en/of €20 voor een extra passagier voor 1 juli 2024 over te maken naar rekening NL90ABNA0527065803 t.n.v. Wensstichting Oppepper4all o.v.v. “Deelname Passion On Wheels 2024” en aantal “buspassagiers”.

PS: Mocht je er niet met een cabrio bij kunnen zijn maar ons toch willen steunen dan is een donatie van harte welkom op rekening NL90ABNA0527065803 t.n.v. Wensstichting Oppepper4all o.v.v. “Donatie Passion On Wheels 2024“.

Met sportieve groet!
Team Passion On Wheels 2024 – Zeist
Coördinator Gerard Berentsen – Oppepper4all
030-7857791 of bestuur@oppepper4all.nl

42 gedachten over “Passion on Wheels”

 1. Wij hopen op een grote opkomst en zullen deze tourrit jaarlijks herhalen zodat ook andere mensen van onze Passion- de auto met een geschiedenis- kunnen genieten. Mee doen? Bel me op 030-7857791
  Sportieve groet, Gerard Berentsen-Zeist.

  Beantwoorden
   • Bedankt Peter voor jouw aanmelding; we hebben nu, bij een verkennende actie, al 19 plekken voor bijrijders van Abrona Huis ter Heide, die naar deze bijzondere Oppepper uitkijken. We hopen voor alle 50 mensen met een beperking een plekje te vinden. We laten toch niemand achter?!

    Beantwoorden
  • Een heel leuk en mooi initiatief en afgaande op de reacties hier en op de ‘donaties’ gaat dit gegarandeerd een mooi succes worden. Dus we gaan op 8 september weer heel veel glimlachen zien. En dat is toch eigenlijk het mooiste…

   Beantwoorden
  • Welkom Herman,
   We gaan er een feestje van maken voor hen en voor ons! Dank voor je melding en inderdaad het is nog ver weg maar je weet hoe het gaat. Voorbereiding is alles en we willen 40 cabrio’s bij elkaar krijgen met diverse leuke stops onderweg. We hebben er nu al 19 prachtige maar ook eenvoudige cabrio’s. Het gaat om de beleving, ff de wind door je haren en alles vergeten. Eindpunt is een surprise bij Abrona- Huis ter Heide. Programma volgt tzt. Gezellig en groet! Gerard
   PS: Wij verzorgen deze middag compleet, jouw deel is hen verwennen!!

   Beantwoorden
 2. Ook deze Passion zal naar verwachting een spectaculair ‘optreden’ worden. We hopen op veel oldtimer bezitters die hun passie willen delen met andere liefhebbers die wegens ziekte wel een #oppepper kunnen gebruiken. Wat zullen ze genieten! Alvast dank aan alle chauffeurs! Ik kom graag zwaaien en foto’s maken op 8 september!

  Beantwoorden
 3. Wat een ontzettend leuk initiatief is Passion on wheels ! Alles voor de goede doelen van Oppepper4All!
  Alle medewerkers van Oppepper4All hebben ’n enorme passion en gedrevenheid om wensen voor chronisch zieken mogelijk te maken.
  De kracht van de glimlach maakt zo’n dag een echte fleur -op.
  Ik weet het uit eigen ervaring. Neem deel aan dit bijzondere evenement of doneer op rekening van St. Oppepper4all – NL90ABNA0527065803 o.v.v. Passion On Wheels-Zeist.
  Heel veel succes 🎶

  Beantwoorden
  • Dank Paul,
   Leuk dat je reageert en je bent natuurlijk van harte welkom met Loes bij Abrona in Huis ter Heide. Alle soorten van auto’s (jong- of oldtimers) en uiteraard berijders zijn welkom mits het dak open kan! We zien elkaar! Groet! Gerard

   Beantwoorden
 4. Wat een prachtig initiatief!! Een fantastisch mooie dag voor alle mensen met passie voor auto’s en met een drive om iets goeds te doen voor anderen. Als dat geen #PassioninZeist is?! Wat gaaf dat jullie op deze manier dit bijzondere jaar voor onze gemeente extra kleur geven!

  Beantwoorden
 5. Dag Marcel,
  Dank voor je aanmoediging in het jaar dat THE PASSION in Zeist gevierd wordt.
  Als wensstichting Oppepper4all- Team Zeist/Utr.Heuvelrug organiseren wij deze kleurrijke autorit met diverse rijders die hun Passion for Wheels ook eens met een ander willen delen! Zij blij, wij blij! Groet! Gerard

  Beantwoorden
 6. Súper vette actie. Hopelijk wordt er veel opgehaald en gaat het een groot succes worden!!!

  Al het gelukt naar jullie gewenst voor het werk wat jullie leveren. Blijf zo doorgaan

  Beantwoorden
 7. Wat een prachtig initiatief en voor zo’n mooi doel als Opper4all!!
  Deze stichting heeft al zoveel mensen een even hun zorgen laten vergeten steun deze Passion!!

  Beantwoorden
 8. Als gewaardeerde sponsor op media gebied, hoop ik op zoveel mogelijk aandacht en opkomst deze geweldige dag. Iedere keer weet stichting oppepper4all zichzelf te overtreffen om hen die het keihard nodig hebben in het zonnetje te zetten.

  Beantwoorden
 9. Mooi initiatief en doel!

  Heb zelf geen oldtimer, maar ga dit moois wel bekijken.

  Hoop op een grote deelname en vooral ook meer aandacht voor een geweldige stichting als Oppepper4all.

  Beantwoorden
 10. Ha Gerard, ik bevestig bij deze nog eens de deelname van Pieter Smeijer en mijzelf met onze beide Volvo C70-cabrio’s : volledige 4-persoonsauto’s, donkerblauw, resp. zwart

  Beantwoorden
 11. Prachtig nieuws dat het doorgaat! Super dat ik van de partij mag zijn. Schuifdak vol open en gaan…ik zie al die gezichten al voor mij! Heel mooi Gerard dat jij/jullie dit opzetten. Laten we allemaal onze schouders eronder zetten om de donatie teller te laten oplopen!
  Groeten Ritchy

  Beantwoorden
 12. Inderdaad Ritchy we gaan 8 september een mooie rit over de Utrechtse Heuvelrug maken met gelukkige bijrijders naast ons. Fijn Ritchy dat je meerijdt en hen de dag van hun leven geeft! We zetten onze schouders eronder, samen zijn we sterk!

  Beantwoorden
 13. 21 maart 2024. Waar staan we, waar gaan we?

  Op 1 februari ontstond de idee om een jaarlijkse Passion On Wheels in het najaar te organiseren. In Zeist is op 28 maart The Passion, dus is de keuze ditmaal op bewoners van Abrona in Zeist gevallen.

  Het POWheels-team bestaat momenteel uit 6 personen, het aantal auto’s is 27 stuks maar er willen 50 mensen mee! Oproep dus voor bijzonder vervoer voor bijzondere mensen! Ook is een autobus voor meereizende ouders/vrijwilligers/medewerkers is zeer welkom!

  Het team werkt aan diverse zaken w.o. het werven van fondsen, het uitzetten van een geweldige, bosrijke toerroute. Er valt te denken aan de Kromme Rijnstreek? Ideeën? Samen werken we naar de 8 sept. toe!

  Beantwoorden
 14. Voor en met wie rijden we deze tourrit?

  Abrona ondersteunt volwassenen met een verstandelijke beperking in en nabij de provincie Utrecht. Wij bieden langdurige zorg, behandeling, participatie en maatschappelijke ondersteuning. Met aandacht voor de cliënt en zijn of haar leefwereld.

  Een ritje in een cabrio, haren in de wind op een hopelijk mooie nazomerse dag. Wie wil dat nou niet? Ook voor clienten van Abrona is dit natuurlijk geen alledaagse activiteit. Wat zal dat een belevenis zijn waar nog lang over nagepraat gaat worden. Samen herinneringen maken. Het zijn dit soort initiatieven die een enorm welkome aanvulling zijn op hun vrijetijdsbesteding. Het vergroot hun leefwereld en brengt clienten in contact met nieuwe mensen. De ervaring leert dat zulke activiteiten cliënten, maar zeker ook u als mede-mogelijk-maker, lang bijblijven en nog menig keer zullen zorgen voor een lach op het gezicht! Namens Team Abrona-Huis ter Heide/Zeist, Anneke Ritzen.

  Beantwoorden
 15. Beste Gerard en Lineke. Wat een prachtig initiatief van jullie om dit evenement te organiseren en
  op 8 september te laten plaatsvinden en wat een eer dat jullie mij als vrijwilliger van wens stichting Oppepper4all. Nl hebben gevraagd mee te helpen om samen met collega’s van Passion on wheels de toer in goede banen te leiden. Samen staan we sterk en zal deze toer zeker een groot succes worden en gaan we met velen hier ontzettend van genieten. Een lach op het gezicht bij de cliënten en de zekerheid dat er nog heel lang zal worden nagepraat is hetgeen waarvoor wij dit met z’n allen willen doen. Ik wens iedereen op 8 september een fantastische dag .

  Beantwoorden
 16. Fijn Nico dat je naast ons wilt staan! Samen zijn we sterker en maken er voor de bewoners van Abrona in Huis ter Heide (gemeente Zeist) en natuurlijk ook voor onszelf, een bijzondere rit van!

  Huidige stand is dat er nog 20 cabrio's worden gezocht om alle bewoners van Sterrenberg mee te laten rijden. Meld je met een young/oldtimer met open dak/kap aan. Bel 030-7857791 of mail bestuur@oppepper4all.nl Alvast dank!!

  Beantwoorden
 17. Dit mooie initiatief, waarbij je chronisch zieken gelukkig maakt en een lach op hun gezicht tovert, moet voor alle 50 mensen kunnen worden gerealiseerd! Ik heb zelf geen youngtimer, laat staan een oldtimer. Oldtimer-bezitters geef je alsnog op om 8 september a.s. 50 mensen de dag van hun leven te bezorgen! En doneren kan dus altijd!

  Joke

  Beantwoorden
 18. Update: mei 2024.
  Voor de taarten bij aankomst is de sponsor (Top's Edelgebak) gevonden; de autoschildjes van sponsor Pelster-Zeist zijn klaar; de speciale Oppepper caps zijn besteld; de speciale bekers worden door de mensen van Abrona-Zeist ( "Bij Johannes") beschilderd en gebakken; de autostickers zijn binnen en de 40-persoons USA-schoolbus is besteld. Nu nog de globale route (Zeist-Cothen-Doorn-Austerlitz) precies uitstippelen en de high tea/catering in Cothen afstemmen. Om alle 50 bewoners van Abrona mee te kunnen nemen hebben wij nu nog plek voor ongeveer 15 cabrio's. We hebben diverse merken in de stoet zoals Volvo-cabrio, Bugatti, Mustang, Cadillac, Triumph, MG, Porsche en zelfs een Fiatje 500 met open dak! Deze gemêleerde stoet past goed bij onze doelstelling; met elkaar, door elkaar en voor elkaar. Bel gerust voor aanmelding op zondag 8 sept. 030-7857911 Gerard Berentsen-Zeist.

  Beantwoorden

Plaats een reactie