pepper-icon-image

Wens aanvragen

Bel voor een eerste check vooraf gerust met onze informatielijn: 06-22017223 (werkdagen 11:00 tot 16:00 uur).
Check ook altijd even onze algemene criteria onderaan deze pagina.

Gegevens aanvrager

Mag de wensontvanger van de aanvraag in kennis worden gesteld?

Deze oppepper is bestemd voor:


Heeft deze persoon wel eens eerder een wens ontvangen?

Foto van de wensontvanger:
Is de wens urgent i.v.m. met een levensbedreigende situatie?

In dit formulier kunt u de ultieme of laatste wens van een chronisch ziek persoon uit uw omgeving indienen. Indien de wens voldoet aan de criteria, dan doet wensstichting Oppepper4all haar best om deze te realiseren. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend, zie onze Algemene Voorwaarden.

De Stichting O4all houdt zich het recht voor om een ingediende wens niet te honoreren als de wens niet in lijn is met onze visie en kernwaarden. De Stichting is daarover geen uitleg verschuldigd.

Algemene criteria

  • De wens of dienst kan door iedereen worden aangevraagd voor iemand met een chronische ziekte w.o. MS, Kanker, ALS, Hart en vaatziekten, Reuma enz.
  • Leeftijd, aard van de ziekte en levensverwachting spelen hierbij geen rol, wel de financiële situatie in geval van het leveren van diensten en zaken.
  • De wensontvanger dient de wens te kunnen begrijpen en te kunnen beleven.
  • Hij/zij is redelijk mobiel en kan vervoerd worden in een personenauto.
  • De wensontvanger woont in Nederland; de wens moet binnen één dag en in Nederland uitgevoerd kunnen worden.
  • Aanvragen voor een luchtballonvaart kunnen wij, gezien de hoge kosten helaas niet vervullen. Ook aanvragen met betrekking tot de Efteling kunnen wij niet uitvoeren.
  • Aanvragen voor het bijwonen van evenementen zoals voetbal, tennis, formule 1 of popconcerten dienen rechtstreeks bij de betreffende Foundations te worden ingediend. Zie Ajax- en/of Feyenoord Foundation, deze zijn speciaal voor u opgericht en zitten dichtbij de bron.
  • Hij /zij heeft in de afgelopen tien jaar geen wens of dienst van ons of van een andere wensstichting ontvangen.
  • De maximale groepsgrootte voor het uitvoeren van een wens is 6 personen.

Wensen die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden, zullen niet in behandeling worden genomen noch worden teruggekoppeld. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij aan om bij twijfel vooraf een telefonisch check te doen en vooral de spelregels goed door te nemen.
Bel voor een eerste check vooraf gerust met onze informatielijn: 06-22017223 (werkdagen 11:00 tot 16:00 uur)

Aan besproken verwenmomenten en andere diensten kunnen geen rechten worden ontleend en zijn te allen tijde onder voorbehoud van financiering en medewerking van vrijwilligers en kunnen wegens overmacht afgelast cq verplaatst worden.

De Stichting ontvangt graag een paar foto’s en een kort verslag van de gerealiseerde wens. Deze informatie kan worden gebruikt voor mediadoeleinden om aandacht voor de Stichting te vragen. Dit gebeurt in overleg met de aanvrager. Wij realiseren ons dat foto’s niet altijd mogelijk zijn. Een schriftelijk verslag volstaat dan.