pepper-icon-image

Comité van aanbeveling

 

Michiel Verstraten, Founder YouLinq.me

 

Ik hecht veel waarde aan de mogelijkheid om iets terug te kunnen doen voor onze samenleving. Mijn betrokkenheid komt tot uiting door anderen te helpen en te ondersteunen die zich inzetten voor vergelijkbare doelen. Oppepper4all is een prachtige stichting die mensen met een chronische ziekte weer een glimlach op hun gezicht tovert. Ik beschouw dit als een waardevol en bewonderenswaardig doel. Ik zou iedereen van harte aanbevelen om eens een handje te helpen bij Stichting Oppepper4all.

Mr. Hans Oosters commissaris van de Koning in de provincie Utrecht

Het is fijn om iets te kunnen betekenen voor zieken en kwetsbaren, daarom neem ik als commissaris van de Koning graag zitting in het comité van aanbeveling. Ik vind het mooi dat Oppepper4all aandacht geeft aan en wensen vervult van mensen van alle leeftijden die dat zo hard kunnen gebruiken. Het is belangrijk dat we verbinding met elkaar houden en elkaar ook steunen. Dat is precies wat Oppepper4all voor ogen heeft; of het nu gaat om een wens of een klein gebaar.

Heel veel succes met alle activiteiten van uw Stichting!

Maarten Divendal, burgemeester van De Ronde Venen

Als je ernstig ziek bent, hoe jong of oud dan ook, is dat zeer ingrijpend. Via Oppepper4all krijgen mensen de mogelijkheid de zorgen die dat met zich meebrengt voor even te vergeten. Met het vervullen van een bijzondere wens worden dromen waargemaakt. Het geeft nieuwe energie. En dat zijn zaken die je iedereen in deze omstandigheden enorm gunt. Met mijn lidmaatschap van het comité van aanbeveling wil ik graag Oppepper4all letterlijk onder uw aandacht brengen én aanbevelen.

Hans Biesheuvel, oud voorzitter Koninklijke Vereniging MKB-Nederland

“Wie gezond is realiseert zich soms te weinig dat gezond zijn niet vanzelfsprekend is. Ziek worden, het kan ook u en mij overkomen. Het leven van een chronisch zieke wordt vaak door die ziekte beheerst. Wat is er dan mooier om even uit die wereld te kunnen ontsnappen en een langgekoesterde droom, of wens in vervulling te zien gaan. Dat is waar Oppepper4all voor staat. En ik sta achter Oppepper4all.” ONL

Roy Jakobs, CEO  Philips

“Ik wil dit initiatief van harte aanbevelen omdat juist in een situatie van aanhoudende ziekte een ‘oppepper’ een welkome afleiding danwel stimulans is voor het individu en zijn naasten. Een bijdrage aan het vergroten van geluk en welzijn voor deze doelgroep van chronisch zieken op basis van vrijwillige inzet is een zeer lovenswaardig initiatief om de levenskwaliteit van mensen te vergroten.”

 

Violet Falkenburg, presentatrice

“Ik steun het werk van de Oppepper4all van harte, want mensen met een chronische ziekte, of ze nu jong of oud zijn, kunnen een beetje aandacht en vreugde wel gebruiken!!”

Inge Diepman, presentatrice

“Even afgeleid worden van de harde realiteit. Een kleine ontsnapping naar je eigen droomwereld. Het is zo heerlijk als anderen dit voor je regelen en mogelijk maken. Dan hoef je je dáár tenminste geen zorgen over te maken of voor in te spannen. Daarom ondersteun ik het werk van de organisatie van harte!”

Piet Bruinooge, burgemeester van Alkmaar

“Aandacht voor anderen die het nét even extra nodig hebben. En mensen die langdurig ziek zijn een topdag bezorgen. Dat doen de vrijwilligers van Oppepper4all steeds weer, met een glimlach. De inzet van deze mensen is ontzettend belangrijk en waardevol. Op alle fronten ondersteun ik het mooie werk én alle vrijwilligers van Oppepper4all.”

Marcel Levi, voorzitter NWO

Groot respect voor uw werk en een goed initiatief, dat ik graag ondersteun!

Vriendelijke groet,
Prof. Dr. Marcel Levi
Voorzitter NWO
Voorheen CEO- UCLH University College London Hospitals

Ahmed Aboutaleb, burgemeester Rotterdam

Uw uitnodiging om zitting te nemen in het Comité van aanbeveling accepteer ik van harte!
Als burgemeester van Rotterdam ondersteun en waardeer ik de doelstellingen van Oppepper4all zeer en wens ik alle vrijwilligers veel succes bij het realiseren van wensen en het bieden van afleiding voor de zieke medemens en zijn omgeving. Ik ondersteun uw initiatief enorm!

Ahmed Aboutaleb, burgemeester Rotterdam

Jonnie en Therese Boer van de Librije

Optimaal laten genieten, volledig in de watten leggen en een beleving meegeven waar nog lang van wordt nagenoten: bij De Librije steunen wij het gedachtegoed van Stichting Oppepper4all.

Wij helpen graag mee met het realiseren van de wensen om er samen met hen en het gezin een dag van te maken om nooit meer te vergeten!

Jonnie en Thérèse Boer
De Librije-Zwolle

Rob Pieters, Prof. dr. hoogleraar Kinderoncologie, lid RvB Prinses Máxima Centrum

“Of je nu oud of jong bent, een oppepper kun je altijd gebruiken als je lang ziek bent. Dus steun ik van harte Oppepper4all !!”

Anne Goossensen, hoogleraar Informele zorg en zorgethiek aan de Universiteit voor Humanistiek te Utrecht

“Graag beveel ik dit initiatief van harte aan, juist vanuit mijn functie als hoogleraar voor informele zorg. Dat er nog veel wensen door de vrijwilligers van Oppepper4all vervuld mogen worden en zij gouden momenten kunnen toevoegen aan het leven van kwetsbare mensen. Het is mijn overtuiging dat we zo de waardigheid van deze mensen een impuls geven.”

Zie hier een toespraak tot Mw Anne Goossensen door minister van WVS dhr Hugo de Jonge.

Ahmed Marcouch, burgemeester van Arnhem

Wat mooi dat veel vrijwilligers al een wens van een langdurig ziek kind of volwassene hebben vervuld. Een dagje even niet denken aan je ziekte, aan ziek-zijn, aan ziekenhuizen, aan behandelingen.  Zomaar een ontspannen en blije dag is voor veel chronisch zieke mensen een echte afleiding van hun dagelijkse sleur.  Prachtig dat Oppepper4all de verbinding legt tussen hun wensen en mensen die belangeloos met hen op pad gaan. Oppepper4all kan ik daarom van harte aanbevelen.

Mathijs Raap, Head of operations bij Taylor Travel Management Group

Wij verbinden ons graag aan een Stichting als Oppepper4all. Het geeft als bedrijf een goed gevoel om met onze dienstverlening iemand een leuke dag te kunnen bezorgen. Zeker in de rush van onze dagelijkse gang van zaken is het goed om even stil te staan bij mensen die wel een oppepper kunnen gebruiken. Ook in de toekomst zullen wij daarom bereid zijn om de Stichting verder te ondersteunen als hier gelegenheid voor is.
https://taylortravelmanagement.com/nl/

 

Wil je op een andere wijze je talenten en vakkennis en/of netwerk inzetten voor de stichting? Neem dan contact op om meer te horen over onze vacatures of om te laten weten wat je voor Oppepper4all wilt betekenen.