Genieten met een grote G…

Hieronder het verslag van Anette, de thuiszorg van Rachel Tilleman.

Ik ben Annette, ik werk in de thuiszorg. Een aantal maanden geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een mail gestuurd naar wensstichting Oppepper4all met een wens voor een 86 jarige cliënt van mij, Rachel Tilleman. Ik had gevraagd of het misschien mogelijk was dat zij een concert van Andre Rieu zou kunnen bijwonen. Boven mijn verwachting kreeg ik positief antwoord, het was zelfs zo dat ik zelf ook mee mocht.

Ik vond het wat te ver gaan om mevrouw er op de dag zelf mee te overvallen, dus besloten we om het als kerstcadeau te geven. Mevrouw Tilleman was aangenaam verrast, ze vond het bijzonder dat iemand dit voor haar wilde doen. Ze vond het wel erg spannend of ze het allemaal vol zou kunnen houden…

Op vrijdag 5 januari was het zover. Hanneke en Frank haalden ons op en zo gingen we met de auto op pad. Er was zelfs in restaurant Bon aan de Vinkeveense Plassen gereserveerd om onderweg een hapje te eten. Hoe luxe kun je het hebben?

Hanneke had voor een rolstoel gezorgd en parkeerplaats bij de Arena zodat we alleen het plein hoefden over te steken. In de Ziggo Dome aangekomen voor het Nieuwjaarsconcert bleek ook nog eens dat we super goede plekken hadden. Het kon niet op. We zaten zelfs aan het pad waar André en de muzikanten langs kwamen richting het podium. Mevrouw Tilleman was in haar nopjes, ze kon hem bijna aanraken. Het hele concert heeft mevrouw heel erg genoten en ik niet minder. Het is heel bijzonder om te zien wat  een oppepper met iemand doet. Ze straalde en had genoeg energie. Om 21:45 togen we weer huiswaarts, na een lange super mooie dag was mevrouw om 23:00 weer thuis.
Wij, mevrouw en ikzelf, willen Oppepper4all, Hanneke en Frank heel erg bedanken voor deze schitterende dag, dat zij dit mogelijk hebben gemaakt, chapeau!

De wens (23912) werd mogelijk gemaakt door: