Marleen (17jr) uit Groningen wil een eigen pretpark beginnen

Wensnummer 21734.

Marleen (17jr) uit Groningen wil later een eigen pretpark openen en laat haar droom– ondanks haar ernstige chronische ziekte– niet varen.

Wij willen jullie via deze weg enorm bedanken voor een onvergetelijke dag in Drouwenerzand Attractiepark. Alle wensen van mij zijn uitgekomen en meer dan dat ik kon wensen zelfs. Ik heb de gehele dag mee mogen lopen met manager (Saskia) en ik heb ook de eigenaar kunnen spreken van het attractiepark. Zowel Saskia als de eigenaar hebben uitgebreid de tijd genomen voor mij en zijn zeer open geweest over alles wat met het beheren en starten van een eigen attractiepark te maken heeft. Ook alle andere medewerkers en managers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik heb ook mee mogen lopen met een mechanisch monteur die een hoop attracties vanuit een mechanisch oogpunt heeft laten zien. De eigenaar heeft mij nog een vakblad mee gegeven dat ik onderweg naar huis direct heb doorgenomen. Bovenop deze fantastische dag heb ik ook nog drie vrijkaartjes gekregen voor de Halloween avond van afgelopen zaterdag. Hier ben ik met twee vriendinnen heen geweest en we hebben dus ook nog volop mogen genieten van de Halloween optocht, vuurwerk en het Halloween huis.

Wij willen jullie echt enorm bedanken voor deze Oppepper en wat jullie van/bij Drouwenerzand Attractiepark gedaan hebben, het was voor mij een onvergetelijke dag en zal mij hoop en kracht voor de toekomst geven. Maak je droom waar Marleen.

Oppeppende groet!
Team Groningen in samenwerking met Make-A-Wish Nederland en het UMCG.