Mooi rondje Zeist…

Zeist, 25 juni 2023

Op een mooie zondag in juni kwam tot onze grote verrassing een prachtige koets, door twee paarden getrokken, de Slotlaan inrijden.

En, paardenliefhebbers als we zijn, vroegen wij ons af waar dit prachtige span naar toe zou gaan en je raadt het al, ze stopten voor onze neus. Nietsvermoedend doken ineens enkele vrijwilligers van O4all op ons af met de vraag: “Hebben jullie zin in een rondje Zeist?”

Nou, als dat altijd al een grote wens was, dan zeg je geen nee! We hebben met twee PK’s en gemend door twee kundige koetsiers een prachtige rit door merendeels bebost gebied gemaakt en maar zwaaien naar de omstanders. “Wie zou daar nu wel in zitten?” Lineke en Gerard dus!

Lineke vroeg zich af waar we naar toe zouden rijden en ja hoor, bij een koets hoort een heus slot. Na afloop gingen we over de Slotlaan richting Slot Zeist, waar niet alleen een drankje en lekker hapjes klaar stonden, maar ook vele lieve vrijwilligers uit het hele land, die ons kwamen verwelkomen. 

Hartverwarmend lieve mensen dat jullie de moeite hebben genomen om dit te organiseren en er vooral ook bij te zijn. TOP!

Zoals eerder gezegd en nu weer blijkt, is de Stichting na de overdracht, op 1 januari 2023, in goede handen en wij danken jullie allen voor jullie enorme inzet!

Hartelijke groet,

Gerard en Lineke

De wens werd mogelijk gemaakt door: