Word vrijwilliger

 

"Vrijwilligers zijn mensen die zich klein maken terwijl zij groot zijn" (zie filmpje)

Werken als Vrijwilliger bij Oppepper4all

Zoek je een dankbare en uitdagende vrijwilligersfunctie, een job waarin je creativiteit en zorgzaamheid kwijt kunt? 

Onze vrijwilligers zijn actief in heel Nederland en we kunnen (bijna) overal hulp gebruiken. Wil je helpen bij het vervullen van wensen?  Kijk dan eens naar het profiel Wensvervuller.  Wil je op een andere wijze je talenten en vakkennis en/of netwerk inzetten voor de stichting? Neem dan contact op om meer te horen over onze vacatures of om te laten weten wat je voor Oppepper4all wilt betekenen. Gebruik daarvoor dit formulier

Wat doet een wensvervuller?
Je organiseert, coördineert en vervult de hartenwens van een chronisch zieke. Je maakt- in overleg met het secretariaat- afspraken met leveranciers, wensdagsponsors, buurtgenoten en andere betrokken partijen om de wensdag tot een succes te maken. Dit alles verwerk je in een draaiboek. Tijdens de ‘Oppepperdag’ ben je het aanspreekpunt voor de directe omgeving van de hoofdpersoon en vertegenwoordig je Oppepper4all naar buiten toe. Als wensvervuller werk je meestal vanuit huis. 3 tot 6 uur per week, klik hier voor het profiel Wensvervuller. Deze functie is op veel plekken in het land beschikbaar, neem even contact op om te horen of we ook bij jou in de regio op zoek zijn!

Wat doet een fondsenwerver?
Een fondsenwerver helpt om de missie en ambities van Oppepper4all - meer wensen vervullen voor chronisch zieken in heel Nederland- te realiseren door landelijk en lokaal financiële middelen te werven. We zoeken mensen die landelijk of lokaal aan de slag willen om meer naamsbekendheid voor de stichting te creeren en tevens fondsen te werven. Ben jij minimaal 10 uur per maand beschikbaar, sterk in commercie, een natuurlijk netwerker en zet je je talenten graag in voor het goede doel? zie profiel vrijwilliger Fondsenwerving. Voor deze functie kunnen we in heel Nederland mensen gebruiken!

Al onze vrijwilligers hebben:

  • veel doorzettings- en incasseringsvermogen en zijn flexibel 

  • improvisatietalent en zijn mobiel/digitaal goed bereikbaar

  • voor langere tijd of op oproepbasis (FLEX) beschikbaar

  • organisatorische en creatieve kwaliteiten

  • goede sociale en communicatieve vaardigheden

  • een rijbewijs en rij-ervaring

  • een internetaansluiting en zijn computervaardig

 

Het kantoor is geheel rolstoeltoegankelijk, mensen met een beperking worden met name uitgenodigd te reageren. Het kantoor bevindt zich tegenover het NS-Station Abcoude. Parkeerruimte aanwezig (gratis)

 

Sollicitaties of inlichtingen

Telefoonnummer: 0294-777728

E-mailadres: pz@oppepper4all.nl

 

Wensstichting oppepper 4all (c) 2012 Alle rechten voorbehouden.   e-Boekhouden.nl

 

Development & hosting: Feka ICT, web en hosting