Dag in het zonnetje…

Hieronder het verslag door dochter Wilma:

Het is een grauwe donderdag ochtend dat mijn moeder en ik in het zonnetje worden gezet door stichting Oppepper4all. Mijn moeder is 91 jaar en heeft in haar lange leven al veel te verstouwen gehad. Toch blijft ze altijd positief, ook nu haar gezondheid steeds brozer wordt en ze steeds minder zelf kan. Ik probeer er dagelijks langs te gaan zodat zij zelfstandig kan blijven wonen. Daarom had onze buurvrouw bedacht om mijn moeder en mij eens in het zonnetje te zetten.

Rond 10 uur kwam de vrijwilligster Elly, van Oppepper4all bij mijn moeder langs. Wij kregen beiden een mooi boeketje bloemen. Daarna gingen wij gezamenlijk naar Beautysalon JenJoy die in ons dorp gevestigd is.

Wij werden heel hartelijk ontvangen met koffie en wat lekkers. Daarna was het tijd voor een schoonheidsbehandeling. Wat genoot moeder daar van (en ik ook). Toen wij helemaal ontspannen waren werd ons haar nog netjes gemaakt en kregen wij nog wat make up op. Daarna waren wij er klaar voor om samen met Elly te gaan lunchen bij van der Valk in Emmen.

Wat heeft moeder genoten van deze dag en ze heeft het er nog veel over. Ze heeft even een stukje ontspanning gehad en iets om over na te praten.

Zowel buurvrouw Marjon, wensvervuller Elly van Oppepper4all, heel erg bedankt voor deze mooie ochtend.

Wilma

De wens (23840) werd mogelijk gemaakt door: