Fan van de match…

Hieronder het verslag van Inge:

Op zondag 14 mei (Moederdag nog wel!) mochten wij dankzij ‘Stichting Oppepper4all’ met z’n vieren gaan genieten van een wedstrijd in het PSV-stadion.

Door Inge’s chronische ziekte is een wedstrijd bezoeken niet vanzelfsprekend. Door de vele trappen en alle prikkels. Gelukkig bestaan er dan ook, speciale ‘rolstoelplekken’. Máár normaal gesproken mag je maar één ‘rolstoelbegeleider’ meenemen.

Hóe bijzonder was het dus, dat we nu eens (dankzij ‘Oppepper4all’) met z’n vieren naast elkaar vooraan zaten. Met als extra verrassing dat Nieke het veld op mocht; tussen de spelers met dé wedstrijdbal! Wauw! Dat snoetje toen ze terug kwam.. Onbetaalbaar!

Ondanks dat we hadden verwacht dat PSV makkelijk zou winnen van Fortuna, werd dat toch even spannend! Nieke was nog niet eens terug op onze plek; óf Fortuna scoorde al de 0-1.

Ondanks dat ik (Inge) die dag ‘Fan of the match’ was, is Levi toch wel de grootste PSV-fan van het gezin. En de spanning (beetje frustratie ook wel) was duidelijk zichtbaar van hem af te lezen. Gelukkig kwam PSV al snel terug en zo stonden we in de rust op 1-1.  Wat voor Levi eigenlijk nog niet genoeg was. We moesten natuurlijk wel met 3 punten naar huis.  

Ondertussen voelde ik mij echt een ‘Fan of the match’ doordat we niets te kort kwamen en we dankzij Frenske van PSV flink verwend werden met drinken en lekkers.

De tweede helft bleef nog lang even spannend; maar in de 82e minuut konden we los! ‘Onze’ favoriet Simons scoorde de 2-1. Feest! Naast mij vloog er eentje van zijn stoel af! Die passie voor PSV, dat is zo mooi om te zien. En dat is dan echt GENIETEN als moeder.

Die 3 punten konden we in ieder geval mee naar huis nemen! Maar de avond was nog niet voorbij…

Gaaf! We mochten nog even met z’n vieren het veld op. En, wat we dankzij ‘Oppepper4all’ al wisten; we waren zelfs nog even welkom in de spelershome na afloop.

Omdat dít de kans zou zijn om Xavi Simons te ontmoeten, had Levi zijn zelfgemaakte tekening van Xavi meegenomen. Frenske van PSV had ons al gewaarschuwd, dat doordat het wat later op de avond was én een zondag, dat de kans bestond dat niet alle spelers zouden komen. Ze had gelijk en helaas konden we de tekening niet persoonlijk aan Xavi overhandigen. Máár wat hebben we een hoop spelers wel gezien; en wat zijn we een hoop foto’s rijker! Zelfs trainer Ruud van Nistelrooij nam na de pers rustig de tijd om even een “familiekiekje” te maken! Apart om de spelers eens te treffen in andere kledij en zó dichtbij. Een onvergetelijke herinnering voor iedereen!

En of dat allemaal nog niet genoeg was…. werd er ook nog een cadeautje voor de dag getoverd! Mijn eigen PSV-shirt, met HABRAKEN erop, het nieuwste uit-shirt nog wel! Wát een cadeautje!

Dit soort dingen met z’n vieren; twee blije kindersnoetjes, wat wil een moeder nog meer?! Ik heb ontzettend genoten.

Dikke dankjewel aan Martien en José!

De wens (23855) werd mogelijk gemaakt door: