Een dagje als prinses…

Hieronder het verslag van de moeder van Roxy:

We kregen een week voor de oppepperdag post met de uitnodiging voor de oppepperdag en een Frozen kleurboek.

‘s Morgens kwam er een politiebus de straat in gereden met zwaailichten en 2 hele stoere/lieve agenten. Roxy en Djayson keken hun ogen uit en mochten overal kijken.

Roxy en Djayson mochten met de politiebus meerijden naar manege de Veerkracht. Mama en papa mochten in de andere auto die versierd was in Frozen stijl.

Daar kwam de wens van Roxy uit. Als eerste stond er een lekkere Frozen taart klaar en kreeg Roxy een hele mooie Elsa jurk van “prinsessendroom” en Djayson werd ook verrast met politie Playmobil.

We hebben Roxy snel omgetoverd naar een hele mooie prinses Elsa en mochten toen op weg met Erica naar Doortje. Roxy en Djayson begonnen al snel met Doortje te borstelen en samen met mama mooi maken. Doortje werd ook omgetoverd tot een prinsessenpony. Roxy mocht daarna met Doortje op pad. Helemaal trots en Djayson mocht natuurlijk ook even op de pony rijden. Ze mochten zelfs in draf en hebben heel lang mogen rijden.

Daarna hebben we afscheid genomen van Doortje en gingen we op weg naar het Kasteel Wijchen, om daar mooie prinsessen foto’s te maken. Er was door Oppepper4all ook nog een lekkere picknick geregeld en het weer was heel mooi, dus hebben lekker buiten o.a. Olaf neuzen gegeten en gesmolten sneeuwman gedronken. We hebben ook nog even in de speeltuin gespeeld en daarna nog een speurtocht gedaan in het kasteel.

Het was een geweldige dag met een lach met dank aan Claudia van Oppepper4all.

De wens (23838) werd mogelijk gemaakt door: