Even lekker ontspannen…

Hieronder het verslag van Christel:

Om 9.00 uur kwam Elly bij mij thuis. Ik vond het hartstikke gezellig toen ze kwam en we hebben even kort gepraat. Ze had ook nog eens 2 cadeautjes mee genomen. Een diamond painting en een schilder setje. Dat vond ik heel lief en leuk om te krijgen.

Vandaag ben ik samen met mijn moeder naar schoonheid/wellness Sofleur gegaan. Aan het begin vond ik het nog spannend ik wist niet precies wat me te wachten stond. We begonnen met een gezichtsbehandeling met allemaal crème en een maskertje. Tussendoor had ze ook nog mijn wenkbrauwen gedaan. na de gezichtsbehandeling heb ik nog een lekkere rug massage gekregen en mijn armen werden ook meegenomen. Dat was ook heel lekker en rustgevend.

Ik heb echt een lekker ontspannend en rustgevend ochtendje gehad en wil Elly van Oppepper4all en Anita van Sofleur hier heel erg voor bedanken.

De wens (23886) werd mogelijk gemaakt door: