Naar het strand van Rockanje…

Hanneke en Claudia van Oppepper4all hadden op vrijdag 14 juli een wensdag voor mijn zusje Paula geregeld. Paula is ernstig ziek en ze mocht niks weten. Ik had een mooie smoes, want ik was die dag jarig dus heb gezegd dat ik samen met mijn zusje mijn verjaardag wilde vieren….


Om negen uur waren Hanneke en Claudia bij mij en gingen we Paula ophalen. We reden naar Oosterhout naar een mevrouw die ons heel mooi opmaakte. We kregen ook koffie met gebak en ik kreeg als cadeautje een koffiebeker met 65 er op (jaja, wrijf het er maar in 😊).

Rond tien uur gingen we de auto weer in. We kletsten wat af op de achterbank. Na ruim een uur rijden vroeg Hanneke aan Paula of ze al wist waar we heen zouden gaan. Ze keek rond en toen wist ze het: Blijdorp zei ze, want haar wens was om het Oceanium nog een keer te zien. Ze vond het geweldig en we zouden wel de hele dag daar rond willen lopen. We kregen een lekkere lunch met panini en drinken. We hebben ook giraffen en apen gezien en flamingo’s. Vooral de vogels vond ik leuk (not dus want ik ben bang van vogels).

Alles was top geregeld, rond een uur of drie gingen we de auto weer in. We waren blij met Claudia als chauffeur want het was erg druk maar die deed het prima. Na een flink stuk vroeg Hanneke weer of Paula het al wist en ja hoor, we gingen naar het strand in Rockanje!

Ze hadden de auto van de Reddingsbrigade geregeld zodat Paula niet hoefde te lopen. Claudia kroop in de achterbak en Hanneke en ik gingen lopen.

Er was een plek op het strand waar Paula graag heen wilde om vervelende herinneringen los te laten. De meneer van de reddingsbrigade reed daarheen. Ze hebben ook door het water gereden en ook nog zeehonden gezien. Paula vond het geweldig maar bij terugkomst kwamen alle emoties los en huilde ze heel hard. Ze was de reddingsbrigade heel dankbaar dat die dit mogelijk maakte en wilde graag met hen op de foto. Toen gingen de schoenen uit en zijn we samen met de voeten in het water geweest.

Daarna naar het paviljoen van Egbert aan Zee, koffie en een wijntje en ook nog heerlijk gegeten van biefstuk en frietjes en groente. Wat heeft Paula genoten en ik ook en wat zijn we verwend. Thuis kreeg ze nog een mooi cadeautje als herinnering.

We willen Hanneke en Claudia heeeeeeel erg bedanken voor alles. En ook stichting Oppepper4all en iedereen die eraan mee heeft gewerkt. Het was een supermooie geweldige dag.

Groetjes Paula en Yvonne

De wens (23900) werd mogelijk gemaakt door: