Genieten in een snelle auto…

Hieronder het verslag van Toos, de zus van Cor:

Cor heeft het vaak over snelle auto’s, hij kent vele merken. Enige tijd geleden sprak hij de wens uit graag in een Lamborghini mee te willen rijden. Daar zijn wij (Toos en Wim) mee aan de slag gegaan. Via de stichting Oppepper4all contact gezocht voor de realisatie van de wens van Cor.

Op zaterdag 24 februari om 10.15 arriveert Paul met de Lamborghini voor de deur. Cor was verrast en ging graag mee. Het leek ons leuk om naar het circuit van Zandvoort te gaan. Cor stapte vrolijk in de Lamborghini voor een gave rit naar Zandvoort.

Peter, de fotograaf heeft diverse foto s gemaakt. Onderweg heeft Cor gezellig gepraat met Paul, de chauffeur en enorm genoten van de rit. De Lamborghini heeft een topsnelheid van 300 km per uur maar helaas mocht hij maar 100 km per uur eigenlijk vond Cor dat te langzaam.

Op het circuit wachtte Erik, de wensvervuller van Oppepper4all, ons op. Wij zijn naar het strand gereden om daar met uitzicht op zee om van een heerlijke lunch te genieten. Cor zij een paar keer “Toos, dit is de dag van mijn leven, geweldig!”.

Op het circuit van Zandvoort wat rondgekeken naar snelle auto ‘s. Cor, Erik en Toos keken van achter glas naar de auto’s het was erg koud. Wim en Peter gingen buiten in de pits straat nog wat foto’s maken van de activiteiten daar.     

Daarna naar de souvenirwinkel. Cor heeft een Cap een auto en een T shirt uitgekozen. Peter en Wim hielpen Cor te passen en te kiezen met alle geduld, dank daarvoor. Na afscheid genomen te hebben van Peter gingen we met de auto van Toos en Wim richting de woning van Cor. Gezellige dag geweest. Wens vervuld.

Onze dank voor jullie liefde en geduld aan Paul, Peter en Erik van de Oppepper4all.

De wens (23925) werd mogelijk gemaakt door: