Samen naar Cavalluna…

Hieronder het verslag van Kelly:

Aller eerst wil ik jullie mega bedanken voor deze bijzonder mooie dag. We hebben er echt van genoten!

De dag begon al super leuk, mijn moeder kwam langs en zei ik heb iets voor je. Ik kreeg een enveloppe met een kaart waarin stond dat mijn moeder een wens voor me had aangevraagd waardoor ik geëmotioneerd raakte. Ik vond dit zo ontzettend lief en zag het ook echt niet aankomen. Ook kreeg ik  een grote enveloppe met tickets voor Cavalluna. Waaauw, wat was ik verrast, wat een fantastisch cadeau. En als klapper op de vuurpijl was het ook nog diezelfde dag. Dus hup, snel klaar maken en zorgen dat het hele gezin er klaar voor was.

Daarna kwam de taxi van Wijsman en wat was dat een aardige man, ook echt een fantastisch mens. Na de gezellige taxirit eenmaal aangekomen hij Ahoy ging het dan toch echt beginnen, zoo spannend. Even wat lekkers gehaald en op naar de plaatsen en waauw, wat hadden we fantastische plaatsen.

Het genieten kon echt beginnen toen de show begon. Het ene paard nog mooier dan het andere; de kinderen volop aan het genieten en mama natuurlijk ook. Wat was het een mooie show met een prachtig verhaal. Volop genoten met het hele gezin.

Na afloop van de show hebben we nog een magneet gekocht als aandenken natuurlijk ook een voor mijn moeder. Daarna konden we meteen weer de taxi in en hadden we weer een gezellige taxirit terug met onze taxichauffeur van Wijsman. 

Wij hebben echt enorm genoten van deze fantastische dag!! We willen jullie als team van Oppepper4all hartelijk danken dat jullie dit voor ons mogelijk hebben gemaakt.

Veel liefs, Kelly

De wens (24938) werd mogelijk gemaakt door: